İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Adana Milletvekili Ayyüce Türkeş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Devlet Bahçeli'nin Abdullah Öcalan'la ilgili sözlerine tepki kösterdi.

Ayyüce Türkeş-1

"KULAKLARIMA İNANAMADIM"

Ayyüce Türkeş "Kulaklarıma inanamadım… Bebek katili, terörist başını Meclis'e davet edip konuşma yapmasını isteyen ve umut hakkından yararlansın diyen Devlet Bahçeli’yi kınıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terörün olmadığı Türkiye'yi inşa edelim istiyoruz

"TBMM'DE YETERİ KADAR TERÖRİST VAR"

Türkeş, "Herkes oturduğu koltuğun sorumluluğunu taşımakla mükelleftir. Kimse Başbuğ Alparslan Türkeş’in koltuğunda oturup teröre yandaşlık yapamaz... TBMM’de yeteri kadar terörist varken bir de onların ele başını meclise sokmak kimsenin haddi değildir. NOKTA" ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli (7)

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP lideri Devlet Bahçeli,  "Şayet terörist başının tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini açıklasın. Bu dirayet ve kararlılığı gösterirse umut hakkının kullanımıyla ilgili yasal düzenleme yapılması ve bundan yararlanmasının önü de ardına kadar açılsın. Ne Kandil ne Edirne, adres İmralı'dan DEM'e uzansın, bu ağır ve tarihi terör sorunu ülke gündeminden tamamen çıkarılsın. Hodri meydan, buna varız" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi