Siyaset

Bakan Göktaş’tan Kız Çocuklarına Özel Mektup

Bakan Göktaş, kız çocuklarına özel bir mektup yazdı. "Büyük hayaller kurmaktan çekinmeyin" dedi.

Abone Ol

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü dolayısıyla devlet himayesindeki kız çocuklarına yazdığı anlam dolu mektup ile onları cesaretlendirdi. Göktaş, mektubunda büyük hayaller kurmaları ve bunlar için çaba sarf etmeleri gerektiğini vurguladı.

Bakan Göktaş’tan Kız Çocuklarına Özel Mektup

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, 11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü’nde, devlet himayesindeki kız çocukları için özel bir mektup kaleme aldı. "Güzel kızım" diyerek başladığı mektubunda, her kız çocuğunun özel ve değerli olduğunu vurguladı.

Hayallerinizi Gerçekleştirin

Mektubunda, "Büyük hayaller kurmaktan çekinme ve bu hayallerin için çabalamaktan hiç vazgeçme. Onları gerçekleştirmen için biz buradayız" ifadelerine yer veren Göktaş, kız çocuklarının hedeflerine ulaşmaları için devletin her zaman yanlarında olduğunu belirtti.

Zorluklar ve Destek

Göktaş, hayatta zorluklar yaşanabileceğini ancak bu durumların onları yıldıramayacağını ifade etti. "Her zorlukta önce ben, sonra bizim büyük ailemiz, hep yanındayız" diyen Bakan, kız çocuklarının özgürce yaşayabilecekleri bir ülkeye sahip olduklarını hatırlattı.

Sevgi ve Destek Mesajı

Mektubunun sonunda, "Fikirlerinle, duygularınla, varlığınla biriciksin ve özelsin. Seni seviyoruz" diyerek, devletin ve toplumun onlara olan sevgisini vurguladı. Bu tür destekleyici mesajların, devlet himayesindeki kız çocukları için umut verici bir etki yaratması bekleniyor.