Astrolojiye ilgisi olanlar için hava olayları ve bu olayların burçlara etkisi büyük önem taşır. 2024 Eylül'de gerçekleşecek olan Balık Dolunayınının burçlara etkisi merak konusu oldu. Peki, Balık Dolunayı ne zaman? Balık Dolunayının burçlara etkisi neler olacak? Balık Dolunayı burçları nasıl etkileyecek? Balık Dolunayı hangi burcu kötü etkileyecek? İşte haberler.com'da yer alan habere göre Balık Dolunayının burçlara etkisi!

Ingilizce Burclar Ve Turkce Cevirileri

19 Eylül hangi burç? 19 Eylül 2024 burç yorumları! 19 Eylül hangi burç? 19 Eylül 2024 burç yorumları!

BALIK DOLUNAYI NE ZAMAN?

Balık Dolunayı 21 Eylül 02.53'de gerçekleşecek ve etkisini 15 gün etkisini sürdürecek.

koç 1

KOÇ

Balık Dolunayı Koç Burcunun 12. evinde gerçekleşecek. Koç burcunun bu süreçte hastane ile ilgili işleri olabilir ya da maneviyata, spiritüel olaylara yönelebilirler. Balık dolunayında Koç burcu yaptıklarının karşılığını alacaklar. İyiliğin karşılığı iyilik olacağı gibi yaptıkları hataların da karşılığı olacak.

boğa

BOĞA

Balık Dolunayı Boğa Burcunun 11. evinde gerçekleşecek. 11. ev şans, umut ve sosyal çevrenin evidir. Bu nedenle Boğa burçlarının arkadaşlarıyla ve sosyal çevresiyle olan ilişkilere dikkat etmesi, bu konuda yaşayacakları krizler konusunda sakin davranmaları faydalı olacaktır. Balık Dolunayı Boğa burcunda daha çok iyi etkilerini gösterecek, arkadaşlarından ve sosyal çevrelerinden gelen destekler ile iyi anlaşmalar, sözleşmeler yapmaları mümkün. 

ikizler

İKİZLER

Balık Dolunayı İkizler Burcunun kariyer evinde yani 10. evinde gerçekleşiyor. İkizler Burcunun kariyerleri ile ilgili geçmişte attığı adımların gelişim yaşayacağı gibi etkilerinin yanı sıra yarım kalan olayların netlik kazanması gündemde. Sorumlulukları dahilinde daha iyi ilerlemeler ve terfi edebilirler. Anlaşma ve sözleşme konusunda olumlu yönde gelişmeler yaşanabilir.

yengeç

YENGEÇ

Balık Dolunayı Yengeç Burcunun 9. evinde gerçekleşiyor.9. ev eğitim, hukuki konular, ticaret, uzak akrabalar, turizm gibi konularda gelişmeler gerçekleşebilir. Bu konularda iki hafta içerisinde olumlu gelişmeler yaşanması ve olayların bekledikleri doğrultuda netleşmesi söz konusu.

aslan

ASLAN

alık Dolunayı Aslan Burcunun 8. evinde gerçekleşiyor. Balık Dolunayının da 8. evde gerçekleşmesi nedeniyle ödemeler, miras, kredi ya da ameliyat ve sağlık ile ilgili netleşmeler söz konusu.

başak

BAŞAK

Balık Dolunayı Başak Burcunun 7. evinde gerçekleşiyor. 7. ev Başak burcu için ortaklığı temsil eder. Evlilik, iş ortaklığı gibi konularda atılmış olan adımlarda olumlu sonuçlar almaları ve destek görmeleri mümkün. Bunun haricinde yeni ortaklıklar, sözleşmeler ve yeni ayda ilişki başlangıçları gündemlerine gelebilir. Başak burçları yeni aldıkları karar ya da sorumluluklar konusunda gerekli çaba ve emeği gösterdilerse kariyerleriyle ilgili kısa vadeli planlarının yakın zaman içerisinde olumlu yönde sonuçlanabilir.

terazi

TERAZİ

Balık Dolunayı Terazi Burcunun 6. evinde gerçekleşiyor. 6. Ev günlük hayat, ev hayatı ve sağlık evi olarak geçmektedir. Terazi burçları evcil hayvanlar konusunda olumsuz gelişmeler yaşanabilir. Terazilerin yanında çalıştırdığı kişiler ile ilgili bir takım problemler yaşaması mümkün. Terazi burçları Balık Dolunayında sağlık konularında dikkat etmeliler.

akrep

AKREP

Balık Dolunayı Akrep Burcunun 5. evinde gerçekleşiyor. 5. ev aşk, sevgi ilişkileri, çocuk, hobi ve sanat ile ilgili konuları ele alır. Akrepler daha önce 5. ev konularında adım attılarsa bu konuda gelişmeler yaşayacaklar. Akrep burcunda Balık Dolunayının etkileri farklı olabilir. İlişki konularında ayrılık, çocuklar ile ilgili gelişmeler söz konusu olabilir. Bu konulardaki gelişim doğum haritasına bağlıdır.

yay

YAY

Balık Dolunayı Yay Burcunun 4. evinde gerçekleşiyor. 4. ev aile ve ev ilgili konuların gündemde olacağı 2 haftalık bir sürece giriyor. Daha önce gayrimenkul yatırımı yaptılarsa bununla ilgili olumlu gelişmeler söz konusu olabilir.

Oğlak Burcu

OĞLAK

Balık Dolunayı Oğlak Burcunun 3. evinde gerçekleşiyor. 3. ev ticari konular, iletişim, yakın çevre ve arkadaşlar ile konular gündeme gelebilir. Bu konularda anlaşmalar ve sözleşmeler gündeme gelebilir. Elektronik cihaz ve araba gibi yatırımlar yapabilirler.

kova

KOVA

Balık Dolunayı Kova Burcunun 2. evinde gerçekleşiyor. 2. ev değerler evi, para ve kazanç ile ilgili atılan adımlar ile ilgili gelişmeler yaşanabilir. İş başvurusu konusunda olumlu ya da olumsuz geri dönüş, sorumluğu ölçüsünde bir takım güzel sözleşme ve anlaşmalar imzalanabilir. Yine doğum haritasına göre maddi, parasal konularında yaşanacak olumsuzluklara karşı dikkatli ve temkinli davranmalılar. İstifa ve işten çıkarmalar gündeme gelebilir.

balık

BALIK

Balık Dolunayı isminden de anlaşılacağı gibi Balık burcunda gerçekleşiyor. Bu nedenle Dolunay Balık burçlarının 1. evinde gerçekleşecek. Balık burçları bu dolunaydan en çok etkilenen burç olacak. 1. ev konu tamamen kişinin haritasına bağlıdır. 1. evde gelişmeler her alanda ve her konuda gerçekleşebilir. Bu dolunayın balık burcunda soru işaretlerinin ortadan kalkacağı ve beklenen konuların çözüme ulaşacağı gibi etkileri olabilir. Dolunayların enerjisi gergin olduğu için bazı balık burçlarının zorlanması mümkün.

Muhabir: Eren Güvendik