Bandırma Füze Kulübü filmi 2021 yılında çıkan tarihi türünde bir filmdir. Bandırma Füze Kulübü filminin yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak yaparken, senaristliğini Mert Dikmen ve Mustafa Uslu üstlenmiştir. Peki, Bandırma Füze Kulübü filminin konusu nedir? Bandırma Füze Kulübü filminin oyuncuları kim? Bandırma Füze Kulübü filmi hangi kanalda yayınlanacak? Bandırma Füze Kulübü filmi gerçek hikaye mi? İşte tüm merak edilenler...

Bandırma Füze Kulübü Konusu

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Bandırma Füze Kulübü, kısıtlı imkanlara, karşılaştıkları tüm engellere rağmen gökyüzüne füze göndermeyi başaran Bandırmalı gençlerin hikayesini konu ediyor. 1950’li yıllarda uzaya karşı merak gittikçe artmıştı. Amerika Birleşik Devletleri ile Sovyetler Birliği başta olmak üzere pek çok ülkede, bilinmezlerle dolu semanın ötesine geçebilmek için kıyasıya bir mücadele başlamıştı. 1957 yılında ilk olarak SSCB Sputnik’le uzaya roket göndermiş, ardında da ABD harekete geçmişti. Sputnik’ten ilham alan Bandırma’da yaşayan liseli gençler, devlet desteği, maddi imkanlar, uzay progamı dahi olmadan hayallerini gerçekleştirip, imkansızı başarabilmek, uzaya roket gönderebilmek için “Bandırma Füze Kulübü”nü kurmuşlardı.

Bandırma Füze Kulübü Filmi

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ FİLMİNİN OYUNCULARI KİM? 

Alina Boz-Rolü : Leyla

Deniz Can Aktaş-Rolü : Umut

Erkan Kolçak Köstendil-Rolü : Necati

Aslı Bekiroğlu-Rolü : Zehra

Görkem Sevindik-Rolü : Kemal

Sultanbeyli Kültür Sanat Sezonu başlıyor Sultanbeyli Kültür Sanat Sezonu başlıyor

Öykü Gürman-Rolü : Nurgül

Tolga Canbeyli

Bülent Alkış

Bandırma Füze Kulübü Oyuncuları

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK? 

Bandırma Füze Kulübü filmi 2 Ocak Salı saat 20:00'de TRT 1'de yayınlanacak.

Bandırma Füze Kulübü Gerçek Hikaye Mi

BANDIRMA FÜZE KULÜBÜ FİLMİ GERÇEK HİKAYE Mİ?

Bandırma Füze Kulübü; "Otur oturduğun yerde!" diyenlere inat, hayalleri çalınsa da pes etmeyen, kısıtlı imkanlara ve karşılaştıkları tüm engellere rağmen, ülkelerinden uzakta, dünyanın bir ucu NASA'da hayallerine ulaşıp gökyüzüne füze göndermeyi başaran Bandırmalı lise öğrencilerinin gerçek hikâyesini konu almaktadır.

Kaynak: Haber Merkezi