Kim kimdir?

Bartu Küçükçağlayan kimdir, kaç yaşında? Bartu Küçükçağlayan'ın eşi kim?

Sahne kıyafeti ile gündeme gelen Bartu Küçükçağlayan hakkında araştırmalar hız kazandı. Arama motorlarında '' Bartu Küçükçağlayan kimdir, kaç yaşında? Bartu Küçükçağlayan'ın eşi kim?'' soruları araştırılıyor.

Abone Ol

Bartu Küçükçağlayan kimdir, kaç yaşında? Bartu Küçükçağlayan'ın eşi kim? İşte Küçükçağlayan hakkında merak edilenler...

BARTU KÜÇÜKÇAĞLAYAN KİMDİR?

23 Nisan 1983'de Eskişehir'de dünyaya gelen Bartu Küçükçağlayan, müzisyen ve oyuncudur.

Küçükçağlayan, 2001'de İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı kazanarak, İstanbul'a gitti.

Eğitimi sırasında, 2004 yılında Kent Oyuncuları topluluğunun "Inishmorelu Yüzbaşı" ve "Kumarbazın Seçimi" oyunlarında rol aldı.

2004 yılından itibaren televizyon dizilerinde de yer almaya başlayan Bartu Küçükçağlayan, "Haziran Gecesi", "Çapkın" ve "Binbir Gece"de oynadı.

Bartu Küçükçağlayan'ın sahne kıyafeti dikkatleri üzerine çekti Bartu Küçükçağlayan'ın sahne kıyafeti dikkatleri üzerine çekti

2007-2008 sezonunda Yeni Kuşak Tiyatro Topluluğu'nun "Şeylerin Şekli" oyununda "Adam"ı canlandırdı. 2012 ile 2014 yılları arasında "Yalan Dünya" isimli dizide "Orçun" karakterini canlandırdı. 2018 yılında bir internet dizisi olan "Masum"da oynadı.

"Kumarbazın Seçimi"ndeki oyunculuğu ile dört ödül kazanan Küçükçağlayan, "Çoğunluk" isimli sinema filmindeki "Mertkan" rolüyle 47. Antalya Altın Portakal Film Festivali'nde En İyi Erkek Oyuncu Ödülü dahil birkaç ödül daha kazandı.

Kendisi aynı zamanda Canavar Banavar takma ismi ile Büyük Ev Ablukada grubunun solistidir ve gitar çalmaktadır. 

EVLİ Mİ?

 2019 yılında psikolog Merve Özgüle ile nikah masasına oturan Küçükçağlayan evli ve bir çocuk babasıdır.