Asayiş

Başakşehir’de 880 kg yasaklı madde yakalandı!

İstanbul Başakşehir’de düzenlenen operasyonda 880 kg skunk maddesi ele geçirilirken, 7 şüpheli yakalandı.

Başakşehir’de 880 kg yasaklı madde yakalandı!
Abone Ol

İstanbul’un Başakşehir ilçesinde düzenlenen geniş çaplı bir operasyonda, 880 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi. İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nın koordinasyonunda gerçekleştirilen operasyonda, 7 şüpheli, bir yabancı uyruklu kişi dahil olmak üzere gözaltına alındı.

Tutuklama E3

Başakşehir’deki operasyonda ne ele geçirildi?

İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlükleri tarafından yapılan ortak çalışmalar sonucu Başakşehir’deki 2 araç ve 1 adrese yönelik operasyon düzenlendi. Operasyon sonucunda, 777 paket halinde 880 kilogram skunk uyuşturucu maddesi ele geçirildi.

Başakşehir’deki operasyonda kaç zehir taciri yakalandı

Yapılan operasyonda, 1’i yabancı uyruklu olmak üzere toplam 7 şüpheli zehir taciri yakalanarak gözaltına alındı.

İçişleri Bakanı’ndan teşekkür mesajı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, operasyonu koordine eden İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na ve Kahraman Polislerimize teşekkürlerini iletti. Bakan Yerlikaya, "Uyuşturucuya karşı yürüttüğümüz mücadelemizde aziz milletimizin desteği ve duyarlılığı çok önemli" diyerek vatandaşları şüpheli durumları 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirmeye çağırdı.