Mamak Belediye Başkanı Veli Gündüz Şahin, Ramazan ayının manevi atmosferini birlik ve beraberlik içinde geçirmek amacıyla belediye personeliyle iftar sofrasında bir araya geldi. Lavanta Kültür Merkezi’nde kurulan sofralarda çalışanlarla birlikte orucunu açan Başkan Şahin, masaları tek tek gezerek personeline Ramazan ayını tebrik etti.

Başkan’dan Personeline Ramazan Sofrası (15)

Başkan Şahin’den Dayanışma ve Kardeşlik Vurgusu

Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü, Temizlik İşleri Müdürlüğü, Veteriner İşleri Müdürlüğü, Yapı Kontrol Müdürlüğü, Yazı İşleri Müdürlüğü, Zabıta Müdürlüğü ve Muhtarlık İşleri Müdürlüğü personelinin katıldığı iftar programında dayanışma ve kardeşlik mesajları verildi. Başkan Şahin, belediye personelinin özverili çalışmalarını takdir ederek, “Sizlerin emeği ve gayretiyle şehrimizi daha yaşanabilir bir hale getiriyoruz. Hep birlikte el ele vererek, vatandaşlarımıza en iyi hizmeti sunmak için çalışıyoruz. Ramazan ayının ruhuna uygun olarak bu birlikteliğimizi daha da güçlendirmek istiyoruz. Bugün burada sadece bir iftar sofrasında değil, büyük bir aile olarak bir aradayız” dedi.

Başkan’dan Personeline Ramazan Sofrası (13)

Personelden Başkan Şahin’e Teşekkür

Belediye çalışanları da Başkan Şahin’e ilgi ve alakasından dolayı teşekkür ederek, bu özel iftar buluşmasından duydukları memnuniyeti dile getirdi. Program, Başkan Şahin’in belediye personeliyle birlikte aile fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

Başkan’dan Personeline Ramazan Sofrası (12)

Başkan Özarslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı Başkan Özarslan'dan Ramazan Bayramı Mesajı

Başkan Şahin’in, Ramazan ayındaki bu birlik ve beraberlik ortamını daha da pekiştirmek için düzenlediği iftar programı, belediye personelinin motivasyonunu artırırken, Mamak Belediyesi’ndeki aile ortamını güçlendirdi

Kaynak: Haber Merkezi