Altındağ Belediye Başkanı Dr. Veysel Tiryaki, Altındağlı kadınlarla bir araya gelerek, onların destek ve sevgilerini dile getirdi. 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte, kadınlar Başkan Tiryaki’ye çiçek takdim etti ve yapılan kültür gezileri için teşekkürlerini iletti.

Baskan Tıryakı Altındaglı Kadınlarla Bulustu 2024 2

Altındağlı kadınlardan Başkan Tiryaki’ye sevgi seli… Sık sık Altındağlılarla bir araya gelen Başkan Tiryaki, Altındağ Belediyesi tarafından düzenlenen kültür gezilerine ve etkinliklere katılan kadınlarla, 29 Ekim Şair Baki Kültür Merkezi’nde buluştu.  Katıldıkları geziden memnun dönen Altındağlı kadınlar, Altındağ Belediyesi’ne ve Başkan Tiryaki’ye teşekkürlerini iletti. Altındağlı kadınlar, günün anısına Başkan Tiryaki’ye çiçek takdim etti. Başkan Tiryaki, Altındağlı kadınların istek ve önerilerine de kulak verdi. 

Baskan Tıryakı Altındaglı Kadınlarla Bulustu 2024 3

“KÜLTÜR GEZİLERİ VE ETKİNLİKLERİMİZ DEVAM EDECEK”

“Altındağ’ın altın gibi kadınlarıyla bir arada olmaktan çok mutluyuz...” diyen Başkan Tiryaki, “Altındağlı vatandaşlarımız için organize ettiğimiz geziler ve etkinliklerde en çok Altındağlı kadınlarımız yer alıyor. Kadınlarımız kendilerini için düzenlenen tüm etkinliklere, kültür gezilerine, kültürel ve sosyal faaliyetlere büyük ilgi gösteriyor. Biz de her geçen gün Altındağlı kadınlarımız için daha fazla organizasyon planlamaya, daha fazla etkinlik düzenlemeye gayret ediyoruz” dedi. 

Ali Yerlikaya: Teröristin Kimliği tespit edildi!  Ali Örek Kimdir? Ali Yerlikaya: Teröristin Kimliği tespit edildi! Ali Örek Kimdir?

Baskan Tıryakı Altındaglı Kadınlarla Bulustu 2024 5

Başkan Tiryaki “Geçmiş dönemlerimizde olduğu gibi, yine geziler organize etmeye başladık. İlk durağımız Çamlıdere oldu. 400’e yakın Altındağlı kadın bu gezilere katıldı. Altındağlı kadınlar gezi kapsamında; Şeyh Ali Semerkandi Türbesi, Oyuncak Müzesi, Terazi Müzesi, Soba Müzesi, Hayvan Müzesi gibi ilgi gören müzeleri, ören yerlerini ve Kaplıca Tesisleri’ni ziyaret etti. Geziden çok memnun olarak dönmeleri bizleri de çok mutlu etti. Altındağlı kadınlarımıza hem katılımlarından, hem de desteklerinden dolayı çok teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 

Baskan Tıryakı Altındaglı Kadınlarla Bulustu 2024 6

“GÜÇLÜ KADINLARLA MUTLU YARINLARA ULAŞACAĞIZ”

Başkan Tiryaki, “Altındağlı kadınların desteğini hep yanımızda hissettik. Bugünlere gelmemizde onların da çok emeği var. Eğer bir değişim yaşanacaksa bunun kadınlarla beraber olacağına inanıyorum. Altındağ bir gecekondu kentiydi… İlçemizi hep birlikte, ileriye taşıdık. Allah emek harcayanın emeğini karşılıksız bırakmaz. Şimdi ise, Altındağlılarla beraber el ele, omuz omuza, eskisinden daha huzurlu, mutlu bir kent inşa edeceğiz. Güçlü kadınlarla, mutlu yarınlara uluşacağız” dedi.

Kaynak: Haber Merkezi