Beren Saat'in yeni projesi belli oldu. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Beren Saat Gizli Dolap filminde rol alıyor. Beren Saat'in filmdeki partnerleri de belli oldu.

Gizli Dolap2-1

Saat filmde gazeteci, köşe yazarı Rengin Alaz'a hayat verecek. Film çekimlerinin 24 Eylül’de başlaması planlanıyor. Filmde "Beni Görüyor Musun?" kampanyasının yürütücüsü olan Rengin Alaz‘ın eşi "Barış"a Yiğit Özşener hayat verirken Rengin’in yıllar sonra karşısına çıkan gençlik aşkı "Cem"i de Furkan Andıç oynayacak. Caner Alper ile Mehmet Binay’ın yöneteceği film, OGM Pictures imzası taşıyor. Burcu Görgün’ün kaleme aldığı film, dijital platformda yayınlanacak.

MasterChef Türkiye 5 Ekim bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef Türkiye 5 Ekim bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Gizli Dolap3-1

Filmin konusu nedir?

"Gecekonduda yaşayan ve kamyon şoförü Hamza’yla mutsuz bir evliliği olan “Zeyno” hem monoton hayatına renk katıp hem de para kazanmak için OnlyFans sayfası açar ve yüzünü gizleyerek özel görüntülerini paylaştığı bu gizli macerası onun yolunu ünlü gazeteci Rengin’le kesiştirir." OnlyFans adlı platforma geçen yıl "toplumun ahlak yapısını bozduğu ve özellikle gençler üzerinde olumsuz etki yarattığı" gerekçesiyle ESB (Erişim Sağlayıcıları Birliği) tarafından Türkiye'de erişim engeli getirilmişti.

Kaynak: Haber Merkezi