Televizyon

Beş Milyoncuk Borç Verir Misin filminin konusu ne, oyuncuları kim?

Bu akşam Show Tv ekranlarında yayınlanacak olan Beş Milyoncuk Borç Verir Misin filmi sinemaseverler tarafından araştırılıyor. Peki, Beş Milyoncuk Borç Verir Misin filmi konusu nedir? Beş Milyoncuk Borç Verir Misin filmi oyuncuları kim? Beş Milyoncuk Borç Verir Misin nerede çekildi? İşte merak edilenler...

Abone Ol

BEŞ MİLYONCUK BORÇ VERİR MİSİN FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Zeki ile Metin hem aynı iş yerinde çalışan hem de aynı evi paylaşan iki arkadaştır. Ayrıca yanlarında sürekli sarhoş gezen arkadaşları Nuri de bulunmaktadır.

Zeki ile Metin bir gün şans oyunu oynarlar ve büyük ikramiye onlara çıkar. Fakat biletin cebinde olduğu ceketi Nuri bir eskiciye satmıştır. Bunun üzerine ikili ceketin peşine düşer.

Konusu : Filmde, beş milyon lira ikramiye çıkan piyango biletini kaybeden iki arkadaşın maceraları anlatılır. Zeki ile Metin hem aynı iş yerinde çalışan hem de aynı evi paylaşan iki arkadaştır. Ayrıca yanlarında sürekli sarhoş gezen arkadaşları Nuri de bulunmaktadır. Zeki ile Metin bir gün şans oyunu oynarlar ve büyük ikramiye onlara çıkar. Fakat biletin cebinde olduğu ceketi Nuri bir eskiciye satmıştır. Bunun üzerine ikili ceketin peşine düşer.

BEŞ MİLYONCUK BORÇ VERİR MİSİN FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Zeki Alasya - Zeki

Metin Akpınar - Metin

Perihan Savaş - Perihan

Fatma Belgen - Ayşe

Münir Özkul - Münir

Süleyman Turan - Tekel Nuri

Kenan Pars - Kenan Bey

Selçuk Özer - Teoman

Hulusi Kentmen - Hakim

Hikmet Taşdemir

Osman Alyanak - Halit Baba

Mürüvet Sim

Muharrem Gürses

Feridun Çölgeçen

Celal Yonat - Eskici Veysel

İhsan Gedik - Çilli Burhan

BEŞ MİLYONCUK BORÇ VERİR MİSİN NEREDE ÇEKİLDİ?

Beş Milyoncuk Borç Verir Misin filmi İstanbul'da çekildi.