Spor

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat’tan Filenin Sultanları’na övgü

Paris’te düzenlenen 2024 Olimpiyatları'nda Kadın Voleybol Milli Takımı, Çin’i 3-2 mağlup ederek büyük bir zafer elde etti ve yarı finale yükseldi. Maçın ardından Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, Filenin Sultanları'nın başarısını değerlendirdi.

Abone Ol

Beşiktaş Başkanı Hasan Arat, çeyrek finaldeki mücadelenin son yılların en güzel maçlarından biri olduğunu belirterek, “Bu kadar fazla olimpiyat madalyasına sahip bir takımı son sette yenmek kıymetlidir.

Türkiye tarihi bir gün yaşıyor. Yarı finalde de çocukların başarılı olacağını düşünüyorum. Yolları açık olsun” dedi. Ayrıca, sakatlık yaşayan oyuncular Cansu, Hande ve Gizem için üzüntüsünü ifade eden Arat, “Tüm takıma teşekkür ediyoruz. Geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” şeklinde konuştu.

Filenin Sultanları’nın gösterdiği performans, sporseverler ve yöneticiler tarafından büyük bir takdirle karşılandı. Türkiye’nin voleybol tarihinde bir başka önemli başarıya imza atan kadın sporcular, yarı finalde de aynı özveri ve kararlılıkla mücadele etmeye hazırlanıyor.