Kültür Sanat

Beyaz Gökyüzü filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Filmseverler tarafından büyük beğeni kazanan Beyaz Gökyüzü filmi, sinemanın ardından televizyon ekranlarında da izleyicilerle buluşuyor. 16 Kasım Perşembe günü yayın akışında bulunan film merak konusu oldu. Peki, Beyaz Gökyüzü filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Abone Ol

Beyaz Gökyüzü filminin yönetmenliğini George Clooney yaparken, senaritliğini Mark L. Smith yapmıştır. Peki, Beyaz Gökyüzü filminin konusu nedir? Beyaz Gökyüzü filminin oyuncu kadrosunda kimler var? Beyaz Gökyüzü filmi hangi kanalda yayınlanacak?

BEYAZ GÖKYÜZÜ FİLMİNİN KONUSU NEDİR?

Orta yaşlarında olan gökbilimci Augustine, yıllarca gökyüzünü inceleyebilmek için dünyanın uzak noktalarında yaşıyordur. Arctic araştırma merkezine ulaşmasından kısa bir süre sonra, yıkıcı düzeyde olaylar yaşanacak ve araştırma merkezi tahliye edilmek durumunda kalınacaktır. Ama Augustine, orada kalıp çalışmasına devam etmek ister. Bu süreçte Iris adında gizemli bir çocukla karşılaşır. Iris, radyo dalgalarının sessizleşmesine neden oluyordur. Bu sırada Jupiter'e yolculuğa çıkan Sullivan isimli bir astronot evine geri dönüyordur. Sullivan ve ekibi, uzayın bu kadar derinlerine gidebilen ilk ekiptir. Yolculukları, kontrol ekipleriyle iletişimleri kesildiğinden beri pek de yolunda gitmiyordur. Bu nedenle eve dönüp dönemeyecekleri muammadır. Augustine ve Sullivan'ın yolları bir şekilde kesişecektir.

BEYAZ GÖKYÜZÜ FİLMİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Caoilinn Springall

Felicity Jones

George Clooney

Kyle Chandler

Sophie Rundle

Tiffany Boone

Ethan Peck

Edan Hayhurst

Demián Bichir

Miriam Shor

Tim Roth

David Oyelowo

Tim Russ

Grant Crookes

Nick Owenford

Kishore Bhatt

BEYAZ GÖKYÜZÜ FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Beyaz Gökyüzü filmi 16 Kasım Perşembe günü saat 21:30'da Beyaz TV'de yayınlanacak.

Haber Merkezi