Televizyon

Bir Sevdadır 13. bölüm bu akşam!

TRT 1 'in yeni dizisi Bir Sevdadır yeni bölümüyle izleyiciler karşısına çıktı. Dizinin hayranları canlı izlemek için araştırmalar yapıyor. Bir Sevdadır 13. bölüm canlı izle!

Abone Ol

TRT 1'nin yeni dizisi Bir Sevdadır son bölümüyle izleyicilerler buluştur. Yapımcılığını Bozdağ Film adına Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği ve yönetmen koltuğunda Günay Günaydın'ın oturduğu Bir Sevdadır dizinin senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem kaleme aldı. Kapadokya'da çekimlerine başlanan Bir Sevdadır dizisinin başrollerinde Feyyaz Şerifoğlu ve Sude Zülal Güler paylaşırken, oyuncu kadrosunda ayrıca Ekin Mert Daymaz, Sinan Tuzcu, Sinem Uslu ve Doğukan Polat bulunuyor. Bir Sevdadır yeni bölümüyle izleyiciler karşısına çıktı. Dizinin hayranları canlı izlemek için araştırmalar yapıyor. Bir Sevdadır canlı izle!, Bir Sevdadır 13. bölüm canlı izle! 

Bir Sevdadır 13. bölüm canlı izle!

Bir Sevdadır son bölümü izlemek için tıklayınız.

Bir Sevdadır Konusu

Çocuklarının geleceği için planlar yapan Yeşil’in yolu ünlü futbolcu Yasin Bıçakçı ile kesişir. Oysa yıllardır tasarladığı planı uygulamaya çalışan Yeşil için hayatın başka planları vardır...

TRT 1 'in yeni dizisi Bir Sevdadır, Çarşamba akşamları 20:00'da TRT 1 ekranlarında.

Bir Sevdadır son bölüm fragmanı izlemek için tıklayınız.

Bir Sevdadır oyuncu kadrosu