Kanal D'nin yeni günlük dizisi Bizi Birleştiren Hayat'ın oyuncuları merak konusu oldu. Peki, Bizi Birleştiren Hayat'ın Yasemin'i Kayra Zabcı kimdir? Kayra Zabcı kaç yaşında, nereli? Kayra Zabcı hangi dizilerde oynadı? İşte detaylar...

Kayra Zabcı

BİZİ BİRLEŞTİREN HAYAT YASEMİN KİMDİR?

20’li yaşlarda güzel ve hüzünlü bir genç kızdır. Münevver’in torunudur.  Zor ve fakirlik içinde geçen hayatları, babalarını kaybetmelerinin ardından annelerinin felç geçirip bakıma muhtaç hale gelmesiyle iyice zorlaşmıştır. Bir yandan küçük kardeşi Mine’ye bakarken bir yandan okuyup hemşire olan Yasemin, annesini artık hastaneye yatırmak zorunda kalınca kardeşine de bakamaz duruma gelmiştir. Yasemin’in bütün çabası Tahsin'den annesini ve kardeşini korumaktır. Bu nedenle de kardeşini hiç tanımadığı anneannesine bırakmak zorunda kalır.

Kayra Zabcı Kaç Yaşında

KAYRA ZABCI KİMDİR?

Kayra Zabcı, 21 Ağustos 2001'de İstanbul'da doğdu. Liseyi Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi'nde okudu. Şu anda İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Oyunculuk Bölümü'nde öğrenim görmektedir.

Zabcı, 12 yaşından itibaren oyunculuğa başladı. 2013 Best Model Child Turkey ve Best Child Model of the World yarışmalarında birinci oldu. Çeşitli şovlarda yer aldı ve popüler Türk tarihi kurgu dizisi Alparslan: Büyük Selçuklu'nun ikinci sezonunda rol aldı. Selçuklu İmparatorluğu'nun ikinci padişahı Alparslan'ın eşlerinden biri olan Seferiye Hatun rolünü canlandırdı.

Kayra Zabcı Kimdir

KAYRA ZABCI OYNADIĞI DİZİLER

Harem

Muhteşem Yüzyıl

Aşktan Kaçılmaz

Aydamaya

Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli? Cem Gölbaşı kimdir? Cem Gölbaşı kaç yaşında, nereli?

Seddülbahir 32 Saat

Vatanım Sensin

Gülperi

Doğduğun Ev Kaderindir

Canım Annem

Başka Bir Ben

Alparslan: Büyük Selçuklu

Bizi Birleştiren Hayat

Kaynak: Haber Merkezi