Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi 2020 yılında çıkan aksiyon türünde bir filmdir. Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin yönetmenliğini Dave Wilson yaparken, senaristliğini  Jeff Wadlow ve Eric Heisserer üstlenmiştir. Peki, Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin konusu ne? Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin oyuncuları kim? Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi nerede çekildi? Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Bloodshot Durdurulamaz Güç Konusu

 Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin konusu ne?

Bloodshot: Durdurulamaz Güç, öldürülmesinin ardından Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu ediyor. Asker olan Ray Garrison ve karısı öldürüldüğünde, kimliklerini gizleyen bir grup bilim insanı harekete geçer. Bilim insanları nano teknoloji sayesinde Ray’ı hayata geri döndürür. Bloodshot adı verilen Ray, damarlarında dolaşan teknoloji sayesinde artık durdurulamaz bir güçtür. Geçmişi ile ilgili hiçbir şeyi hatırlamayan Ray, artık kendisi gibi süper askerlerle çalışır. Şirketin zihnini kontrol etmesi nedeniyle geçmişini hatırlamayan Ray’in hayatında her şey muallaktır. Ancak yavaş yavaş geçmişini hatırlamaya başlayan Ray, kontrolünü geri kazanmak için zorlu bir savaş verir.

Bloodshot Durdurulamaz Güç Oyuncuları

Trendyol yazın en çok okunan kitaplarını açıkladı Trendyol yazın en çok okunan kitaplarını açıkladı

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin oyuncuları kim?

Vin Diesel-Rolü : Ray Garrison / Bloodshot

Eiza Gonzalez-Rolü : KT

Sam Heughan-Rolü : Jimmy Dalton

Toby Kebbell-Rolü : Martin Axe

Guy Pearce-Rolü : Dr. Emil Harting

Lamorne Morris-Rolü : Wilfred Wigans

Talulah Riley

Jóhannes Haukur Jóhannesson-Rolü : Nick Baris

Bloodshot Durdurulamaz Güç Hangi Kanal

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi nerede çekildi?

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filminin ana çekimleri 6 Ağustos 2018'de Güney Afrika'nın Cape Town kentinde ve Çekya'nın Prag kentinde başladı ve aynı ay Budapeşte, Macaristan'da çekimler yapıldı. Çekimler 25 Ekim 2018'de resmen tamamlandı.

Bloodshot Durdurulamaz Güç Nerede Çekildi

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi hangi kanalda yayınlanacak?

Bloodshot: Durdurulamaz Güç filmi 6 Ağustos Salı günü saat 22:45'te ATV'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi