Son dönemin popüler mobil oyunlarından biri olan Brawl Stars, özellikle Türkiye'de geniş bir oyuncu kitlesine sahip. Supercell tarafından geliştirilen bu hızlı tempolu çok oyunculu strateji oyunu, ilk olarak 15 Haziran 2017 tarihinde beta sürümüyle piyasaya sürülmüştü. Ancak, son günlerde çeşitli oyunlara getirilen erişim engelleri ve kapanma haberleri, Brawl Stars'ın da akıbetini merak ettiriyor.

Meta’dan Rus medya kuruluşlarına yasak geldi Meta’dan Rus medya kuruluşlarına yasak geldi

Brawl Stars (1)-1

Brawl Stars Türkiye'de Kapanacak mı?

Son dönemde Türkiye'de bazı uygulama ve oyunlara erişim engelleri getirildi. Örneğin, 7 Ağustos 2024 tarihinde Roblox'a erişim engeli uygulanmıştı. Ancak, Brawl Stars için şu ana kadar böyle bir durum söz konusu değil. Türkiye'de Brawl Stars oyunu şu an açık durumda ve kapatılacağına dair herhangi bir resmi açıklama yapılmamış durumda.

Brawl Stars (3)

Brawl Stars Sunucuları Açık mı?

8 Ağustos Perşembe günü itibariyle, Brawl Stars sunucularında herhangi bir sorun yaşanmadığı bildiriliyor. Oyunun sunucularıyla ilgili herhangi bir problem yaşanması durumunda, bu durum 'Downdetector' sitesindeki raporlara yansıyor. Şu anda bu tür bir rapor bulunmuyor.

Brawl Stars (1)

Brawl Stars oyunu Türkiye'de aktif olarak kullanılmaya devam ediyor ve kapatılmasıyla ilgili bir gelişme bulunmuyor. Oyuncuların endişelenmesine gerek olmadığı belirtiliyor. Herhangi bir aksilik durumunda, resmi kanallardan bilgilendirme yapılacağı vurgulanıyor.

Brawl Stars (2)

Kaynak: Haber Merkezi