Televizyon izleyicileri 1 Ağustos 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var1 Ağustos 2024 TV yayın akışı!

Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı? Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı?

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

 NOW TV

*14.15 4N1K (Yerli Sinema)

Yaprak, çocukluktan beri kızlar dünyasından uzak, yanı başındaki dört adamdan oluşan rengarenk bir dünya kurmuştur kendine. Bir gün bu dünya, gizemli bir biçimde hayatına giren Barış’ın oyunlarıyla değişir. Bu değişim, onu kendisine ve kızlar dünyasına doğru bir keşfe çıkarır. Artık bir seçim yapmak zorundadır; ya bir 'masal prensi'ni ya da 'gamzeli kahraman'ı seçecektir…

*20:00 - Tatlı Vatan (Yerli Sinema)

Kayseri'nin bir köyünde verimsiz geçen bir senenin ardından köyün gençleri yıkılmıştır. Ağaçların soğuk yemesi ile meyve ağaçları küsmüş ve yağmursuz geçen yaz hasatlarını yarıdan daha aza düşürmüştür. Köyün iki delikanlısı Cemil ve Osman nişanlıları Fatmagül ve Şifa ile evlenemeyeceklerini düşünürlerken Alamancı Hüseyin'in kızı Ceylan'ın köye geleceğini duyarlar. Cemil ve Osman; Ceylan ile evlenerek kapağı Almanya'ya atma planları yaparlar. İkili planlar yapıp Ceylan'ın peşine düşer ama Ceylan, köyün sulama sistemini iyileştirmek için çalışan Ziraat mühendisi Erkin ile yakınlaşır.

STAR TV 

*20:00 -Koruyucu (Yabancı Sinema)

10 yaşında Çinli küçük bir kız çocuğu olan Mei, çok değerli bir matematik zekasına sahiptir. Öyle ki, kağıt kalem kullanmaya dahi gerek duymadan Çin'in en büyük suç mafyalarından birinin rüşvet ve haraç verilerini zihninde tutmaktadır. Bu bilginin büyük bir tehdit oluşturması sebebiyle mafya, küçük kızı Amerika'ya göndermeye karar verir. Böylece arkalarında hiçbir kanıt kalmayacaktır. Luke Wright ise Amerika'nın New Jersey kentinde yaşayan ve hayatını Uzakdoğu dövüş müsabakalarında geçiren ikinci sınıf bir dövüşçüdür. Bir gün Rus mafyasının şikesini bozmasıyla bütün hayatı allak bullak olur. Ruslar, ailesini öldürmekle kalmaz aynı zamanda genç adamı evsiz ve beş parasız bırakır. Luke, yaşadığı olaylardan sonra intihar etmeyi planlarken Rus mafyası, New York Polis Departmanı ve içinde Mei'nin de olduğu Çinliler'le yolunun kesişeceğinden bihaberdir.

ATV

*14.00 - Ay Lav Yu Tuu (Yerli Sinema)

Tinne Köyü'ne Amerikalı bir gelinin gelmesiyle başlayan macera, bu kez İbrahim'in Amerika macerası ile devam ediyor. Filmde neredeyse tüm Amerika'nın kalkıp Tinne'ye gelmesiyle kahkaha dolu olaylar birbirini izliyor.

*22:40 - Otel Franco (Yabancı Sinema)

SHOW TV 

*20.00 -Aranan Adam (Yabancı Sinema)

Bir kartel çatışmasında birkaç narkotik görevlisi öldürülür. Yaşlanan bir polis memuru, olayı çözmek için bir görgü tanığı bulmak ve ona sınırın ötesine kadar eşlik etmek zorundadır. Ancak saldırının Amerikan güçleri tarafından yapıldığını öğrendiğinde artık hangi tarafa güveneceğini bilemez.

*23.45 - Ölüm Gecesi (Yabancı Sinema)

Bir grup kadın, California tepelerindeki ücra bir çiftlik evinde bir bekarlığa veda partisine katılır. Grubun eğlenceli başlayan gecesi, mekanı çevreleyip eve ve misafirlere ok atmaya başlayan maskeli davetsiz misafirlerin gelişiyle kesintiye uğrar. Eski bir asker olan Tess, saldırganlara karşı direnmek için harekete geçer.

Muhabir: Eren Güvendik