Televizyon izleyicileri 11 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 11 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV

20:00 Ketenpere

Kalender, bir akrabasının cast şirketinde çalışan ve arada dizilerde, filmlerde ufak roller alan bir figürandır. Uzatmalı sevgilisi İmge ile evlenme hayalleri kuran Kalender, akrabasının adının karıştığı bir mali suçu üzerine alınca cezaevine girer. Cezaevinde tanıştığı Vefa abi isimli bir mahkum, kısa sürede Kalender'i çok sever ve onu himayesine alır. Cezasını tamamlayan Kalender, cezaevinden çıkar ve eski yaşamına geri döner. Bir süre sonra Vefa da cezaevinden çıkar. Kalender, Vefa'nın yanına gider ve ona kendi cast şirketini kurmak ve film çekmek hayalinden bahseder. Vefa çok sevdiği Kalender'e yardım etmeye ve ona bir film çektirmeye karar verir.

Ketenpere

Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı! Oktay Kaynarca'nın sunumuyla ''Kim Milyoner Olmak İster?'' tanıtım fragmanı yayınlandı!

ATV

20:00 Sophie'nin Rüyası

On yaşındaki yetim Sophie, bir dev tarafından kaçırıldığında ömrünün sonunun geldiğini düşünür, nitekim devler çocukları yemeleriyle ünlüdür. Ancak bu dev diğerlerinden çok farklıdır, çocukları yemediği gibi son derece iyiliksever biridir ve kendini İyi Kalpli Koca Adam olarak adlandırmaktadır. Yalnızlığını paylaşmak için yanında kalmasını istediği Sophie ile dev, her geçen gün daha fazla birbirine yakınlaşırken elbette çocuk yiyen devlerin de gözü Sophie'ye kayacaktır. Sophie ve dev, İngiltere kraliçesinden yardım istemek için heyecan dolu bir yolculuğa atılacaktır.

Sophie'nin Rüyası Konusu Oyuncuları

NOW TV

20:00 Orta Direk Şaban

Bir fabrikada memur olan Şaban, aynı fabrikada sekreter olarak çalışan Bahar'a aşıktır. Bahar, ünlü bir petrol zengininin verdiği bursla bir yandan da üniversiteye gitmektedir. Gönlünü de yakışıklı sporcu Erkan'a kaptırmıştır. Zengin petrolcü ölmeden önce bütün mirasını Bahar'a bırakır. Tabi bunu duyan gangsterler boş durmaz ve Bahar'ı kaçırırlar. Onu kurtarmak için çaba gösteren tek kişi ise sevgilisi Erkan değil, ortadirek Şaban'dır...

BEYAZ TV

19:30 Mad Max: Öfkeli Yollar

Çalkantılı geçmişi Mad Max'i hayatta kalmak için en iyi yolun yalnız olmak gerektiğine inandırmıştır. Yine de, Furiosa adlı liderlerinin peşinde çorak topraklardaki savaş ortamından sürekli kaçarak hayatta kalmaya çalışan bir grubun arasına sürüklenir. Yaşadıkları ortamı zalimce yöneten Immortan Joe’dan kaçmaktadırlar. Joe ise kendisinden çalınan ve yeri doldurulamayacak derecede önemli kaybının peşindedir.

Çılgın Max Öfkeli Yollar Oyuncuları

21:30 İntikam Kurşunu

Bir kiralık katil olan James Bonomo, New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın tam ortasında kalır. Ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir.

İntikam Kurşunu Hangi Kanalda

TLC

19:30 Hayalet Tetikçi

Keskin nişancılardan oluşan bir ekip petrol hattını sabote etmeyi planlayan bir grup teröristi engellemek için harekete geçiyor. Hayalet bir nişancı onları durdurmakta kararlı.

SİNEMA TV

18:00 Big Sky River

Tara, kötü bir boşanmanın ardından kendini en mutlu hissettiği yer olan Parable, Montana'ya geri döner ve ona beklenmedik bir sürpriz yapan yakışıklı komşusuyla tanışır.

19:45 Journeyman 

Dünya orta siklet boks şampiyonu olan Matty Burton, son maçını da yaparak kariyerini noktalamaya karar verir. Bundan sonraki tek amacı eşi ve kızıyla birlikte mutlu bir hayat sürmektir. Son maçına çıkan Matty, eve geldikten sonra aniden yere yığılır. Maçta kafasına aldığı darbe sonucu vücudu tepki gösteren boksör uzun bir süre komada kalır. Uyandığında ise hafızasını kaybedip bambaşka bir kişiliğe dönüşmüştür.

21:30 Ağlayan Bozkır

1920’lerde Bolşevikler tarafından insanlara dayatılan kıtlık sonucu, Kazakistan nüfusunun yüzde 70’i ölür. Ölüm ve çaresizlik duygusunun üstesinden gelmeyi başaran Turar, ailesini kurtarmak için mücadele eder.

23:30 Becky

Asi ve genç bir kız olan 14 yaşındaki Becky, annesinin ölümünün ardından oldukça zor günler geçirir. Babası kızıyla yakınlaşabilmek için hafatsonu tatilini göl evinde geçirmeye karar verir. Ancak Dominick isimli bir adamın liderlik ettiği bir grup çete üyesi, göl evini istila ettiğinde baba-kızın haftasonu tatili kabusa döner.

Muhabir: Eren Güvendik