Televizyon izleyicileri 11 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 11 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Gelinim Mutfakta 19 Eylül birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 19 Eylül birincisi kim oldu?

Sinema Destek

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV

20:00 Hababam Sınıfı Tatilde

Okul müdürü, daha fazla para kazanabileceğini düşünerek, Çamlıca Lisesi'ne gelen kız öğrencileri kabul eder. Buna çok sevinen Hababam Sınıfı, kızları tavlamak için işe koyulur. Ancak işler umdukları gibi gitmez. Kısa zamanda Hababam Sınıfı'nın haylazlıklarına uyum sağlayan kızlar, erkeklere karşı bir savaş başlatır. Sürekli erkeklerin tuzaklarına düşen kızlar, başlarına gelecekleri önceden öğrenebilmek için erkekler arasında bir ajan aramaya başlar. Okuldan kaçmak için izcilik bahanesiyle Badi Ekrem'i kandıran öğrenciler, maç dönüşü karşılarında Mahmut Hoca'yı bulur. Mahmut Hoca'nın cezası ise öğrencilerin bir izcilik kampına gitmesidir.

22:15 Muhbir

İnşaat işiyle uğraşan bir baba, oğlunun uyuşturucu bulundurmak suçundan tutuklandığı haberiyle şoka uğrar. Oğlu üniversiteyi kazanmış başarılı bir gençtir ve uyuşturucuya bulaşacak biri hiç değildir. Genç çocuk 10 yıl yer. Oğlunu hapisten kurtarmak için her yolu denemeye hazır olan baba, savcıyla gizli bir anlaşma yapar. Bölgede uyuşturucu ticareti yapan organizasyonun yakalanmasına yardım ederse oğlu serbest kalacaktır.

TRT 1

20:00 Tom ve Jerry

Kendince bir yaşam sürmek isteyen fare Jerry’ye azılı düşmanı kedi Tom nefes aldırmıyor. Tom, bu akıllı fareyi yakalayabilmek için bin bir türlü tuzak kursa da Jerry aklıyla onu alt edebilmeyi başarıyor.

23:10 Hıçkırık

Naina Mathur'un, sürekli tıkanıklık, kekemelik yaşadığı Tourette sendromu adında bir hastalığı vardır. Naina, ileride bir öğretmen olmak istemektedir. Ancak çevresindeki insanlar, rahatsızlığı nedeniyle başka meslek seçmeleri gerektiğini söylemektedir. Sonunda bir okulda öğretmen olarak iş bulur ancak kendini ispatlamak için birçok zorlukla karşı karşıya kalmaktadır.

KANAL D

20:00 Hep Yek 4: Bela Okuma Altan

Şeytan'ın yeryüzündeki gölgesi olarak nam salan Ali Kaptan'ın kendisine has işkence yöntemleri vardır. Başına gelen olaylardan sıyrılmaya çalışan ikili, kendilerini daha beter durumların içinde bulur. Ali Kaptan'a hayatları pahasına borçlanan ikiliyi, Gürkan'ın aşiret reisi olan dayısı Ferruh kurtarmaya çalışacaktır. 

BEYAZ TV

19:30 Belalı Tanık

Dünyanın en başarılı korumalarından olan Michael Bryce'nin yeni görevi Uluslararası Adalet Divanı'nda yargılacak olan bir tetikçiyi korumaktır. Alanının en iyilerinden olan bu tetikçiyi Londra'dan alıp Lahey'e götürmek oldukça zordur. Çünkü tetikçiyi susturmak isteyen bir yetkili yol boyunca peşlerini bırakmaz.

21:30 Eski Dostlar

Val, ortağının ismini vermeyi reddettiği için 28 yıl hapis yattıktan sonra dışarıya çıkar. Hapishanenin kapısında kendisini en iyi arkadaşı Doc beklemektedir. Beraber ekibin diğer üyesi olan Hirsch ile buluşurlar. Sıkı dostlukları hiç eskimemiştir. Fakat içlerinden biri çok tehlikeli bir sırrı da taşımaktadır. Eski bir patron tarafından oldukça zor bir seçimde bırakılmıştır ve çözüm bulmak için zamanı gitgide azalmaktadır. Eski ekip yeniden bir araya toplanmışken, bu işi çözmek için son bir kez daha belaya bulaşacaklardır.

TLC

19:30 S.W.A.T: Kuşatma Altında 

SWAT birliğinin tutukladığı adamın arkasından gelip birliğe ateş açan bir terörist ve etrafında gelişen olaylar anlatılmaktadır.

SİNEMA TV

18:15 Bazen Daima Asla

Alan’ın oğlu bir scrabble oyunu yüzünden yıllar önce evi terkeder. Oğlunu aramaktan asla vazgeçmeyen Alan’ın ailesiyle olan ilişkisi gittikçe bozulmaya başlar. Zamanla diğer oğlu Peter ile arasını düzeltip, kayıp oğlu Michael olabileceğini düşündüğü bir internet oyuncusunun gizemini çözmeye çalışır.

20:00 Beton Altında

Beyrut, Lübnan... Şehriden her yanında bombalar patlarken, satış temsilcisi olarak çalışan Alain işinden sıkıldığı için hayata sırtını döner. Ancak bir yandan da çıkış yolu arayan genç adam kendini, tutkunu olduğu tüplü dalışa adamaya karar verir. Şimdi Alain’in tek bir hedefi vardır, dünya rekoru kırmak.

21:30 Zavallı

Sadece mutsuz olduğu zamanlarda mutlu hissedebilen bir avukat olan adam, hayatında herşey yolunda gittiği dönemlerde mutsuz olur. Acıya, mutsuzluğa ve hüsrana öyle sıkı sıkıya bağlıdır ki, hayatında mutsuz olabilmek için herşeyi yapmaya hazırdır.

23:15 Antebellum 

Veronica, kariyerinde oldukça başarılı bir yazardır. Genç kadın, bir gün kendini paralel dünyada sıkışmış olarak bulur. Geçmişi, şimdiyi ve geleceği sorgulamaya başlayan Veronica’nın hapsolduğunu bu dünyadan çıkabilmesinin tek yolu yaşananların ardındaki gizemi zamana karşı yarışıp çözmektir.

Muhabir: Eren Güvendik