Televizyon izleyicileri 13 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 13 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Sinema Destek

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV

20:00 Ay'ın Düşüşü

Dünya büyük bir tehlikeyle karşı karşıyadır. Gizemli bir güç Ay'ı Dünya çevresindeki yörüngesinden çıkıp, Dünya'ya doğru hareket etmeye başlamasına neden olur. Çarpışmanın gerçekleşmesine sadece haftalar kala NASA yöneticisi ve eski astronot Jo Fowler, dünyanın yaklaşmakta olan sonunu önlemek için bir çözümü olduğuna söyler. Ancak ona sadece astronot Brian Harper ve komplo teorisyeni K.C. Houseman inanır.

Ayın Düşüşü

NOW TV

20:00 Recep İvedik 6

Recep İvedik'in hayatı kendisine gelen bir davet ile bambaşka bir hal alır. Davet ile Recep İvedik, kuru fasulye festivaline çağrılmaktadır. Daveti memnuniyetle karşılayan Recep, arkadaşı Nurullah'ı da yanına alarak Konya'ya doğru yola koyulur. Daha yolculuğa başlar başlamaz türlü talihsizlikler yaşayan ikili, yolculuğun sonunda kendilerini Konya yerine Kenya'da bulur. Seyahat acentesinin hatası sonucu Kenya'ya gelen Recep ve Nurullah, Türkiye'ye geri dönmenin yolunu arar. Bilmedikleri bir coğrafyada bulunan Recep ile Nurullah, kendilerini birden iki düşman yerli kabilenin arasında bulur. Kendisine has yöntemlerle içinde bulunduğu vahşi dünyada ayakta kalmaya çalışan Recep'in başına bu süreçte birbirinden ilginç olaylar gelir.

recep ivedik

22:30 Hareketsiz Sekiz

Rus mafya lideri Zolka, büyük bir kaçakçılık peşindedir. Zolka, bor madenini, özel bir silahta kullanılması için Türkiye’den yurt dışına kaçırmayı planlamaktadır. Rus mafyasının alt etmekle görevlendirilen Bünyamin, Reşat ve Kazım kendilerini zorlu bir maceranın içinde bulurlar. Başlarına geleceklerden habersiz büyük bir kargaşanın içine düşen üç polisin komik ve aksiyon dolu anları seyirciye keyifli dakikalar yaşatacak.

SHOW TV

22:45 Ölümsüz

Roy Pulver, ülkesine uzun süre hizmet eden ve bir süre önce emekli olan özel kuvvetler subayıdır. Cinayete kurban giden Roy, öldüğü günün sürekli tekrarlandığı bir zaman döngüsüne hapsolduğunu keşfeder. Ölümünün ardındaki gizemi açığa çıkarmak için hareke geçen Roy, zamana karşı verdiği bu savaşta, döngüden kurtulmayı başarabilecek midir?

BEYAZ TV

19:30 Demir Gökyüzü

İkinci Dünya Savaşı'yla birlikte Nazi döneminin bittiği düşünülür. Ne var ki Naziler, 1945'te Ay'ın karanlık yüzüne gizli bir üs kurmuştur ve 2018'de bütün güçlerini toplayarak dünyaya saldırmayı planlamaktadırlar.

20:45 Matrix

Gündüzleri bir bilgisayar programcısı olan Thomas Anderson, geceleri Neo lakaplı usta bir hacker olarak yaşamını sürdürmektedir. Thomas, peşinde onu takip eden bazı siyah takım elbiseli, gözlüklü adamlar olduğunu farkeder. Bunun nedenini Morpheus isimli birinden öğrenir. Birden kendini büyük bir komplonun içinde bulan Neo, Morpheus'un anlattıklarına güvenmek zorundadır. Morpheus, Neo'ya aslında dünyanın, içinde yaşadığımızı sandığımız simulasyon bir dünya olduğunu anlatır. Neo, Trinity ve Morpheus'un da yardımıyla tüm donanımını kurup bu düzeni yıkmaya çalışan, gerçeği bilen bir avuç insanın arasına katılır.

TLC

19:30 Kolombiyalı: İntikam Meleği

Ebeveynlerinin öldürülmesine tanık olan genç bir kadın büyüdüğünde tetikçi olup ailesinin intikamını almak için onları öldüren mafya liderinin peşine düşer.

SİNEMA TV

17:45 İtalyan Yazı

Bohem bir sanatçı olan Robert, eşinden ölümüyle ondan miras kalan evin satışını gerçekleştirmek için, uzun süredir görüşmediği oğlu Jack ile Lonra’dan İtalya’ya doğru bir seyahate çıkar. Yıllarca güzel zaman geçirdikleri evin harabeye döndüğünü gören Jack ve Robert, satıştan önce evi yenilemeye karar verir. Bu süreçte baba oğul olarak ilişkileride yenilenir.

19:30 3 Hayat

Türkiye-İran sınırındaki bir köyde yaşayan genç bir kız oyunculuk yapmak ister ancak ailesi buna izin vermez. Genç bir kız intihar videosu çekerek bir yönetmene gönderir ve kayıplara karışır. Genç kızın mesajını sosyal medya üzerinden bir video ile alan ünlü yönetmen, mesajı kızın istediği gibi ünlü bir film yıldızı olan Behnaz Jafari'ye iletir. Jafari ve yönetmen bu videonun gerçekten bir intihar videosu mu yoksa şaka mı olduğunu anlayamaz ve kızı bulmak için köye doğru yola çıkarlar.

EXATLON Almanya yayınlandı! 19 Eylül EXATLON Almanya yayınlandı! 19 Eylül

21:30 Sessiz Kız

Ailesi tarafından ihmal edildiği için içine kapanık ve sessiz bir şekilde büyüyen Cait, yaz tatilini geçirmesi için koruyucu ailesinin yanına gönderilir. Burada, daha önce hiç karşılaşmadığı ilgi ve sevgi sayesinde kendine olan özgüveni artar. Huzurla vakit geçirdiği bu evde öğrenmemesi gereken bir sırrı keşfeder.

23:30 Ölü Nöbeti

Ortodoks Yahudi cemaatine mensup olan bir kişi vefat edince, inanışa göre beden gömülene kadar, cenazenin başında biri bekler. Genç bir adam olan Yakov, hem maddi anlamda sıkıntılı günler geçirdiği için hem de bu cemaatin üyesi olduğu için teklifi kabul eder. Cenazenin başında beklemeye başladıktan kısa bir süre sonra bir şeylerin ters gittiğini farkeden genç adam, kötü niyetli bir ruhun hedefi haline gelir.

Muhabir: Eren Güvendik