Televizyon izleyicileri 14 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 14 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

ATV

20:00 Kirpi Sonic

Kirpi Sonic, düşmanlarından kaçmak için portal açabilen bir yüzüğe sahiptir. Sonic, Amerika'da Montana adındaki ufak bir kasabada yaşar. Green Hills kasabasının şerifi Tom ve eşi Maddie'yi izler ve onları idolü olarak görür. Sonic tek başına sıkılır ve koşarken büyük bir enerji patlamasına neden olur. Bu enerji patlaması yüzünden Pasifik kıyısında 2 saatlik bir elektrik kesintisi gerçekleşir. Hükumet, bu olayı araştırması için Dr. Robotnik ve asistanı Ajan Stone'dan yardım ister. Sonic sonunda insanlar tarafından fark edilir ve Dr. Robotnik onun güçlerini ele geçirmek ister. Sonic, Tom'un garajında saklanırken Mantar Gezegeni'ne kaçmak için bir portal açarken Tom aniden içeri girer ve Sonic yanlışlıkla San Francisco'ya portal açarak yüzüğü bir binanın çatısına düşürür. Tom ve eşi Maddie, Sonic'e yüzüğünü alabilmesi için yardım etmeye karar verir.

STAR TV

20:00 Deliha

Zeliha, arkadaşlarıyla bir gün fal baktırmaya gider ve hayatının aşkını çok yakında bulacağını öğrenir. Böylece hayatını tamamen bunun üzerine kurar. Aynı gün mahallede bir fotoğrafçı dükkanı açılır. Oldukça yakışıklı olan Şirinceli Cemil ve kardeşi Cemal de dükkanın sahipleridir. 10 saniyede merdivenleri inerse hayatının aşkını bulabileceğine inanan ve mahallelinin diline 'Deliha' diye düşen genç kadın, dükkana adeta dalar ve işler komik bir şekilde karışmaya başlar.

NOW TV

20:00 Orta Direk Şaban

Bir fabrikada memur olan Şaban, aynı fabrikada sekreter olarak çalışan Bahar'a aşıktır. Bahar, ünlü bir petrol zengininin verdiği bursla bir yandan da üniversiteye gitmektedir. Gönlünü de yakışıklı sporcu Erkan'a kaptırmıştır. Zengin petrolcü ölmeden önce bütün mirasını Bahar'a bırakır. Tabi bunu duyan gangsterler boş durmaz ve Bahar'ı kaçırırlar. Onu kurtarmak için çaba gösteren tek kişi ise sevgilisi Erkan değil, ortadirek Şaban'dır...

22:30 Umudumuz Şaban

Seyrettiği ve izlemeye doyamadığı kovboy filmlerinin etkisiyle kovboylara benzemeye çalışan Şaban, memleketinde bir kahvehanede çaycılık yapmaktadır. Aldığı haber üzerine, ölen amcasından kalan kahveyi devralmak üzere İstanbul'a gelir. Fakat aynı gün içinde civardaki halkla onları tehdit eden kabadayılar arasında bir çatışma çıkar. Kabadayılardan biri ölünce cinayeti Şaban'ın işlediği sanılır ve Şaban çevresine bir anda nam salar. O artık halkın umut bağladığı kahraman bir kabadayıdır.

SHOW TV

20:00 Seçkin Tetikçiler

Akıl hocasının bir Arap şeyhi tarafından esir alınması üzerine, Danny onu kurtarmak için maceraya atılır. Danny’nin görevi, oğlunun ölümünden sorumlu olan İngiliz Özel Hava Servisi’nin üç üyesini öldürmektir.

BEYAZ TV

19:30 Silici

John Kruger, 'Silici' adıyla tanınmakta olan bir tanık koruma görevlisidir. Tanıkların zarar görmemesi için geçmişlerini siler ve onlara yeni kimlikler kazandırır. Bir gün, korumak zorunda olduğu güzel bir kadın olan Lee Cullen ile başları bir hayli belaya girecektir. Çünkü Yüksek teknoloji silahları ihalesinde hükümet yetkililerinin de karıştığı bir yolsuzluğa şahit olan Cullen'ın peşine düşen karanlık güçler, Kruger’a karşı yüksek teknolojili silahların yanı sıra, tanık koruma programından bir haini de ileri süreceklerdir.

21:30 Korku Terapisi

Genç bir kadın, babası tarafından cinsel tacize uğradığını iddia etmektedir. Dedektif Bruce Kenner ve psikanalist Kenneth Raines, olayı araştırmaya başlar. Araştırmaları, bütün ulusu şok eden bir gizemi ortaya çıkaracaktır.

TLC

19:30 Jurassic Park

Genetik müdahaleyle hayata döndürülen dinozorların yaşadığı ıssız bir adadaki safari parkına giden bilim insanları kendilerini ölüm kalım savaşı içinde bulur.

SİNEMA TV

17:45 Küçük Beyaz Yalan

Bir üniversitenin edebiyat klübü, okulun edebiyat festivali için, ünlü ve münzevi bir yazar olan Shriver’ı açılış konuşmasını yapması için davet eder. Ancak, yıllardır saklanan yazarı hiç kimse tanımadığı için, onun yerine hayatında hiç kitap okumamış, hayal gücü ile gerçeklik arasındaki farkı bile söylemekte zorlanan şanssız bir tamirciyi getirirler.

19:45 Hatırla

New York'taki bir bakımevinde yaşayan yetmiş yaşındaki Zev Guttman, burada Max Rosenbaum adında Yahudi bir adamla tanışır. Rosenbatum onu gençliğinden hatırladığını, ve ikisinin de ailesini katledenin Rudy Kurlander adında sahte bir kimlikle Amerika’ya kaçan bir Nazi askeri olduğunu anlatır. Bunun üzerine bir araştırma yapan ikili, ABD ve Kanada'da 4 tane Rudy Kurlander adına rastlar. Max, Zev'i ikna etmeyi başarınca, Zev ailesinin katilini aramak için bir yolculuğa çıkar.

21:30 Geçmişten Gelen Lezzet

Genç ve başarılı bir aşçı olan Masato, ailesinin geçmişine dair gerçekleri merak eder. Büyükannesinin hatıra defterini bulan genç adam, Japonya’dan ayrılıp Singapur’a gelir. Burada aile sırlarından ve lezzetli yemeklerden çok daha fazlasını keşfeder.

Siyah Kalp 2. bölüm bu akşam! Siyah Kalp 2. bölüm bu akşam!

23:30 Üç Bin Yıllık Bekleyiş

Akademisyen Alithea, İstanbul’a gezisi sırasında Kapalıçarşı’dan aldığı antika bir eşyanın içinden çıkan bir cinle tanışır. Yıllar boyu şişenin içine hapsolan cin özgürlüğüne kavuşması karşılığında Alithea’ya üç dilek hakkı sunar. Cin’e yardım etmeyi kabul eden Alithea'nın dilekleri, zaman içinde yirmi yıl atlamayla sonuçlanır. Bu süreçte ikiside birbirlerine karşı beklenmedik duygular hissetmeye başlar.

Muhabir: Eren Güvendik