Televizyon

Bugün televizyonda hangi filmler var? 15 Haziran 2024

Televizyon izleyicileri, kanalların yayın akışında yer alan filmler, araştırıyor. Peki, bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 15 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Abone Ol

Televizyon izleyicileri 15 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 15 Haziran 2024 TV yayın akışı!

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

ATV

20:00 Alaaddin

Alaaddin, gecelerini şehrin farklı bölgelerinde uyuyarak geçirirken, gündüzlerini ise hırsızlığa ayırmaktadır. Ancak yaşam tarzına rağmen aslında Alaaddin'in altın gibi bir kalbi vardır. Onun macerası, tuhaf babası tarafından zorla evlendirilmeye çalışılan bir genç kızla tanıştığı zaman başlar. Bu genç kız aslında ülkenin sultanının kızı olan Prenses Jasmine'dir. Alaaddin'in şansı, Harikalar Mağarası'ndan sihirli bir lamba aldığında aniden değişir. Bilmeden aldığı bu lambada, eğlenceye düşkün, neşeli ve 3 dileğini gerçekleştirme şansına sahip olan bir cin vardır. Alaaddin'in lambanı

22:30 Örümcek Adam: Eve Dönüş 

Yenilmezler ile yaşadığı maceranın büyüsüne kapılan Peter, kendini kanıtlama isteğiyle dolup taşan bir gençtir. Ancak yaşı gereği birçok farklı sorumluluğu vardır. May halası ile yaşayan Peter, bir yandan da ona göz kulak olan Demir Adam ile arkadaşlığını ilerletmiştir. Okul hayatına alışmaya ve sıradan bir genç gibi yaşamaya çalışan Peter'in aklında ise suçla savaşmak ve dünyayı daha güvenli bir hale getirmek vardır. Vulture yepyeni bir düşmanı yaşadığı şehre gönderdiğinde ise Peter'in kendini gösterme fırsatı çıkacak ancak en değerli gördüğü herkes tehdit altında olacaktır.

KANAL D

20:00 Shrek 2

Balayından dönen Shrek ve Fiona, Uzak Ülke'de yaşayan Fiona'nın ailesinden bir davet mektubu alır. Bunun üzerine Shrek ve Fiona, yanlarına eşeği de alarak, yola çıkar. Prenses ve sevgili eşinin geleceğini duyan halk, sokaklara dökülür. Kral ve kraliçe de biricik kızlarının dönüşünü kutlamak için hazırlıklara başlamışlardır. Ancak ortada bir sorun vardır. Her ikisi de damatlarının dış görünüşüne alışık değillerdir. Bu arada Fiona da tepeden tırnağa değişmiştir. Fiona ve Shrek'in de bilmediği şeyler vardır. Fiona'nın evlenmesi babasının planlarını suya düşürmüştür. Bu yüzden süreci geriye döndürmeye karar verir. Bunun için de Fiona'nın Peri Vaftiz Annesi’nden, Yakışıklı Prens’ten ve ünlü canavar avcısı Çizmeli Kedi'den yardım ister.

21:45 Alita: Savaş Meleği

Alita, tanımadığı bir gelecekte hafızasını kaybetmiş bir şekilde uyanır. Ido isimli şefkatli bir doktor onu yanına alır ve Alita’yı gizemli geçmişinden korumaya çalışır. Bu sırada şehri yöneten tehlikeli ve yozlaşmış güçler Alita’nın peşine düşer...

STAR TV

22:45 Sucu Kamil

Kamil, annesiyle yaşar ve mahallenin sucusunda çalışır. Mahalleli onu Sucu Kamil adıyla tanır. Kuaförde çalışan Merve'ye aşıktır ancak Merve bir türlü ona yüz vermez. Kamil, annesi Sevgi'nin ısrarıyla cesaretini toplayıp Merve'yi pahalı bir restorana davet etmeye karar verir. Merve bu teklifi duyunca sonunda pes eder ve Kamil'le yemeğe gitmeyi kabul eder. Restoran çok güzeldir, ancak hesap gelince işler değişir. Kamil'in bu hesabı ödeyecek parası yoktur. Merve'yi restoranda rehin bırakıp gereken parayı toplamak için türlü türlü işlere kalkışır ve başına birbirinden komik olaylar gelir.

SHOW TV

23:45 Banker Bilo

Maho köyden şehre gelmiş ve her türlü dolandırıcılığı yaparak zengin olmuştur. Zeytin toplayıcısı Bilo ve arkadaşları, köyü ziyarete gelen Maho'yla Almanya'ya gitmek için anlaşırlar. Dolandırıcı Maho bir kamyonun arkasında köylüleri Almanya diye İstanbul'a götürür. Bilo ve arkadaşları İstanbul'da olduklarını öğrendiklerinde büyük bir şok geçirirler. Bu arada Maho, zengin bir ailenin kızı olan Necla ile evlenmiş ve işlerin başına geçmiştir. Bilo büyük şehirde Maho'yu bulmaya kararlıdır.

BEYAZ TV

19:30 Hedefteki Adam

Eski CIA ajanı Peter Devereaux, Rusya'da başkanlık için yarışan bir politikacıyla ilgili çok özel bir görev üstlenir. Önemli bir tanığı koruması gereken Peter, büyük bir komplonun içine düşecek ve eski arkadaşının hedefi haline gelecektir.

21:30 Evdekiler

Bir grup arkadaş hırsızlık için mükemmel bir ev bulduklarını düşünür. Bu ev boştur ve içeride içinde para dolu bir kasa vardır. Fakat evde yaşayan yaşlı çift eve erken döndüklerinde işler bir anda karışır. Ölümcül bir kedi fare oyunun ortasında kalan gençler, hayatları için hiç olmadığı şekilde savaşmak zorundadır.