Televizyon izleyicileri 2 Ağustos 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var2 Ağustos 2024 TV yayın akışı!

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

NOW TV

*14.15 Tatlı Vatan (Yerli Sinema)

Kayseri'nin bir köyünde verimsiz geçen bir senenin ardından köyün gençleri yıkılmıştır. Ağaçların soğuk yemesi ile meyve ağaçları küsmüş ve yağmursuz geçen yaz hasatlarını yarıdan daha aza düşürmüştür. Köyün iki delikanlısı Cemil ve Osman nişanlıları Fatmagül ve Şifa ile evlenemeyeceklerini düşünürlerken Alamancı Hüseyin'in kızı Ceylan'ın köye geleceğini duyarlar. Cemil ve Osman; Ceylan ile evlenerek kapağı Almanya'ya atma planları yaparlar. İkili planlar yapıp Ceylan'ın peşine düşer ama Ceylan, köyün sulama sistemini iyileştirmek için çalışan Ziraat mühendisi Erkin ile yakınlaşır.

*20:00 -Doktor Civanım (Yerli Sinema)

İstanbul'da bir hastanede hademelik yapan Kemal, köyüne döner. Kendini doktor olarak tanıtır ve halkı ücretsiz muayene etmeye başlar. Bu arada, Ruşen Ağa'nın kızı Sümbül'e de aşık olur. Ancak sahte doktor olduğu ortaya çıkınca işler karışır.

STAR TV

*20:00 -Hedefim Sensin (Yabancı Sinema)

Zekeriya Taştan, İstanbul sokaklarında çiğ köfte satarak geçimini sağlayan genç bir adamdır. Oldukça geveze bir adam olan Zekeriya'nın başına ne gelirse çenesinden gelir. Bir gün konuşmaması gereken bir yerde ve zamanda yine kendini tutamaz. Ama bu sefer başına büyük bir dert alır ve İstanbul'u terk etmek zorunda kalır. Artık onun yeni yuvası ilk defa ayak bastığı Gökçeada olur. Burası Zekeriya'nın hayatı için dönüm noktası olur. Gökçeada'ya gelmesi ile hayatı değişen sadece Zekeriya değildir. Onun gelişi ile birlikte Hafize'nin, Leyla'nın ve Yarım Hasan'ın hayatı da bambaşka bir hal alır.

ATV 

*14.00 - Yalan Dolan (Yerli Sinema)

Yalan Dolan, kusursuz bir plan yapıp, sistemin hatalarını kullanarak bir banka soygunu yapmak isteyen altı arkadaşın hikayesini konu ediyor.

*20.00 - Gerçeğe Çağrı (Yabancı Sinema)

Çok sevdiği güzel bir eşi olan ve sıradan bir işçi olarak geçimini kazanan Douglas Quaid, gündelik yaşamından çok sıkılmıştır. Hayatında yaşayabileceği en güzel anların, bir süper ajanın anılarında saklı olduğuna inanır. Ama başvurduğu Recall şirketinde ortaya çıkan bir prosedür hatasından dolayı belleğine, aranan bir ajanın hafızası yüklenir ve Douglas kendini hiç ummadığı tehlikeli bir maceranın ortasında bulur. Peşinde Cohaagen’ın liderliğini yaptığı bir grup polis vardır. Mecburen bir isyancı ile iş birliği yapar ve yer altındaki karşı direnişin liderine ulaşarak Cohaagen’ı engellemek ister. Yaşadığı gerçekle, zihnindeki hayal arasında kaybolmaya başlar ve şimdi yaşadığı dünyasının kaderi de kendi gerçek kimliğini bulmasıyla doğru orantılıdır.

*22:40 - Gece ve Gündüz (Yabancı Sinema)

Kardeşinin nikahına gitmek üzere uçağa binen June, Roy Miller adlı yakışıklı bir adamla tanışır. Roy ile muhabbet etmeye başlar. Ancak uçak aniden bir mısır tarlasına düşer. İkiliden başka hayatta kalan kimse yoktur. June, Roy'un sıradan biri olmadığını anlar. Roy, profesyonel bir ajandır ve ihanet ettiği gerekçesiyle teşkilat tarafından takip edilmektedir. June da Roy ile birlikte kendini tehlikeli bir maceranın içinde bulur ve olağandışı yeteneklerini keşfeder.

Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı? Teşkilat 112. bölüm fragman yayınlandı mı?

SHOW TV 

*20.00 -Ölümsüzlük Oyunu (Yabancı Sinema)

Çok zengin bir işadamı olan Damian, ömrünün son demlerinde kanserle mücadele etmektedir. Ancak hastalık kötüye gitmiştir ve bilinen tedavi yöntemleri işe yaramamıştır. Artık hayatından umut kesilen Damian, son bir kez şansını yeni bir tedavi yöntemiyle denemeyi kabul eder. Yapılan işlem sonucunda tüm bilinci genç ve sağlıklı bir bedene aktarılır. Yeni bedeninde ilk başta her şey harika görünse de, o bedenin eski sahibinin geçmişindeki karanlık olayları keşfettikçe ve gizli bir servis tarafından arandığını farkedince kendini hiç beklemediği bir macerayla yüz yüze bulur.

*23.45 - Şeref Madalyası (Yabancı Sinema)

Kaçırılmış bir CIA ajanını kurtarmak için elit bir deniz donanması oluşturulur. Bu kurtarma operasyonu, tüm dünyayı felakete sürükleyecek bir tehditi ortaya çıkarır. Navy Seal'in iyi yetiştirilmiş, yetenekli takımı, tehlikelerle dolu ve sonucu dünyanın can güvenliğini etkileyecek gizli bir operasyon yapmak zorunda kalır.

TRT 1

*20.00 - Akif (Yerli Sinema

Muhabir: Eren Güvendik