Televizyon izleyicileri 22 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 22 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

SHOW TV

23:45 Av

Samantha O'Hara liderliğindeki paralı askerlerden oluşan bir ekip, Afrika'da kaçırılan kızları kurtarmak için tutulur. Ancak görev sırasında işler yolunda gitmez ve ekip, kurtardıkları kızlarla birlikte çeteden kaçmak zorunda kalır. Kaçarken terk edilmiş olduğunu düşündükleri bir çiftliğe sığınırlar. Ancak ekip, çok geçmeden çiftliğin avcılık endüstrisi ve Doğu Asya tıbbi pazarı için kullanılan aslanların üreme yeri olduğunu keşfeder. Ölüm kalım savaşı içinde olan Samantha O'Hara ile ekibi, etraflarını saran aslanlardan ve peşlerindeki isyancılardan kurtulmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

STAR TV

23:30 Banka İşi

Eylül 1971'de, bir grup soyguncu Londra'da Baker Street'te bulunan bir bankanın kasa dairesine tünel kazarak ulaşır. Soyguncular, milyonlarca sterlin değerindeki mücevher ve nakit paranın bulunduğu kasaları yağma ederek ortadan kaybolurlar. Soygunu gerçekleştirenlerden hiçbiri yakalanamaz. Soygun, sadece birkaç gün manşetlerde kalır ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin 'D Uyarısı' yaparak basını susturmasıyla gündemden düşer.

ATV

20:00 Aşk Uykusu

Yonca sevdiği adam Serkan ile büyük bir aşk yaşamalarının ardından evlenmiş, evliliklerinin ilk zamanları da çok iyi gitmiştir. Ancak büyük bir hayal kırıklığı içinde Serkan'ın kendisinden giderek uzaklaştığını, aşklarının giderek gücünü yitirdiğini fark eder, üstelik aldatıldığından da şüphelenmektedir. Ancak Serkan'ı yakından takip edip hayatındaki sırları öğrendikçe daha da büyük şoklar yaşayacaktır.

BEYAZ TV

19:30 Hedefteki Adam

Survivor 2025 başvuruları başladı! Survivor 2025 başvuruları başladı!

Eski CIA ajanı Peter Devereaux, Rusya'da başkanlık için yarışan bir politikacıyla ilgili çok özel bir görev üstlenir. Önemli bir tanığı koruması gereken Peter, büyük bir komplonun içine düşecek ve eski arkadaşının hedefi haline gelecektir.

21:30 Evdekiler

Bir grup arkadaş hırsızlık için mükemmel bir ev bulduklarını düşünür. Bu ev boştur ve içeride içinde para dolu bir kasa vardır. Fakat evde yaşayan yaşlı çift eve erken döndüklerinde işler bir anda karışır. Ölümcül bir kedi fare oyunun ortasında kalan gençler, hayatları için hiç olmadığı şekilde savaşmak zorundadır.

Muhabir: Gökçe Acar