Televizyon izleyicileri 22 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? 22 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

Bugün Hangi Filmle Var

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

vizyondaki filmler

NOW TV 

*20:00 Recep İvedik 4

Recep İvedik, mahallesindeki çocuk futbol takımına antrenörlük yapmaktadır. Antremanlar için, kendisinin de küçüklüğünden beri futbol oynadığı, mahallenin tek boş alanı olan arsayı kulanmaktadırlar. Recep, bu arsanın bir müteahhite satıldığını öğrenir. Mahalle ve çocuklar için çok değerli olan bu arsayı kaybetmemek için kendi başına satın almak ister. Ancak kendi yöntemleriyle arsanın parasını toparlayamayınca, çareyi Maldivler'de yapılan büyük ödüllü bir yarışmaya katılmakta bulur.

ATV 

*14:00 Nadide Hayat

Nadide Gürbüz, evlendikten sonra okulunu bırakmış ve evinin kadını olmuş, kocası ölene ve çocukları büyüyüp kendi hayatlarını kurana dek kendisi için hiçbir şey yapmamıştır. Boş zamanını değerlendirebilmek için birçok kursa katılan Nadide, buralarda mutlu olamaz. Ancak bir gün gördüğü haber ona aradığı fırsatı sunacaktır. Öğrenci affı sayesinde yıllar önce bıraktığı okuluna geri döner. Sonrasında katıldığı mavi yolculuk, gencecik okul arkadaşları ve karizmatik bir öğretmenle birlikte hayatını değiştirecek bir maceraya dönüşecektir.

*20:00 Canavar Avcısı

Yalan 15. bölüm bu akşam! Yalan 15. bölüm bu akşam!

Monster Hunter, Artemis adlı bir Birleşmiş Milletler askeri takımının kadın liderine odaklanıyor. Karakter günün birinde bir portaldan geçerek farklı bir gerçekliğe geliyor. Geldiği bu evrenin, canavarların istilası altında olan, tehlikeli bir gezegen olduğunu fark eden kadın, orada, görevi bu yaratıkları ortadan kaldırmak olan cesur Hunter’la tanışır. İkili, canavarların portaldan geçerek gezegenimize saldırmalarını önlemek için güçlerini birleştirir ve bütün insanlığın kaderini belirleyecek olan bir mücadele başlar.

STAR TV

*20:00 Düğün Dernek 2: Sünnet

SHOW TV

*23:45 Av Oyunları

Bir grup eski asker, çalıntı parayla dolu bir çantayı bulmak için işe alınır. Fakat çantayı geleneksel av sezonu için avlanmaya çıkan bir avcı bulunca işler beklenmedik bir hal alır.

BEYAZ TV

*19:30 Ölüm Hattı

Los Angeles’ta bir metro treni, bir kısmının çökmüş olduğu bir istasyona gelir ve birkaç kişi yaralanır. Kazadan kurtulanlar buna neyin neden olduğunu anlamaya çalışmaktadır. Ancak kısa süre sonra karşılaşacakları büyük tehlikeden habersizdirler.

*21:30 Gece Takibi

Eski bir tetikçi, uzun zamandır görüşmediği ailesini koruyabilmek adına acımasız patronuyla boy ölçüşmek zorunda kalır. Soluksuz bir macera başla

Muhabir: Eren Güvendik