Televizyon izleyicileri 24 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var24 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Filmler Bu Akiam

STAR TV 

*20:00 - Tosun Paşa (Yerli Sinema)

Osmanlı döneminin iki köklü ailesi olan Tellioğlu ve Seferoğlu aileleri, Yeşil Vadi denen bölge için birbirine girer. O dönem için Mısır topraklarında söz sahibi olan Tosun Paşa'dan herkes korkmaktadır. Sorunun çözülebilmesi için Tellioğlu ailesi evin uşağı Şaban'ı Tosun Paşa kılığına sokar. Ancak, gerçek Tosun Paşa ortaya çıkınca planlar altüst olur.

*22:00 Banka İşi (Yabancı Sinema)

Eylül 1971'de, bir grup soyguncu Londra'da Baker Street'te bulunan bir bankanın kasa dairesine tünel kazarak ulaşır. Soyguncular, milyonlarca sterlin değerindeki mücevher ve nakit paranın bulunduğu kasaları yağma ederek ortadan kaybolurlar. Soygunu gerçekleştirenlerden hiçbiri yakalanamaz. Soygun, sadece birkaç gün manşetlerde kalır ve sonra Birleşik Krallık hükümetinin 'D Uyarısı' yaparak basını susturmasıyla gündemden düşer.

ATV 

*14.00 - Mutlu Aile Defteri (Yerli Sinema)

Emekli Albay Yıldırım Taşyumruk, biraz da mesleği gereği ömrü boyu sert ve otoriter bir baba olmuştur. Bir gün çatıdan düşer ve acilen hastaneye kaldırılır. Kendisinden yıllar içerisinde uzaklaşmış olan çocukları da babalarını mutlu ettirmek için yeniden aynı çatı altında buluşur. Fakat 3 kardeş ve onların eşleri sürdürdükleri hayata dair onlarca yalan söylemişler ve durumu idare etmeyi şimdiye kadar başarmışlardır. Artık babaları her an yanlarında olunca dalavereleri sürdürmek için kırk takla atarlar.

23:25- Ölümcül Takip (Yabancı Sinema)

Teşkilat içerisinde sert ve otoriter bir polis olarak tanınan Tom Brant, kısa bir süre önce Blitz isimli polislere nefret duyan azılı bir katilin peşine düşmesi için görevlendirilir ve olaylar çok kısa zaman içerisinde büyüdükçe büyür. Daha sonra katilin hedefleri arasında kendisinin de olduğunu öğrenen Brant, aynı zamanda uyuşturucudan kurtulmaya çalışan yakın bir arkadaşına da yardım etmeye çalışmaktadır.

Ayazın Sonu Güneş 8.hafta fragmanı yayınlandı mı? Ayazın Sonu Güneş 8.hafta fragmanı yayınlandı mı?

SHOW TV 

*23:45 -Haydur(Yabancı Sinema):

Bandit, Kanada'nın en büyük hırsızı haline gelen Amerikalı Gilbert Galvan Jr.'ın gerçek hikayesini konu ediyor. Robert, Michigan Hapishanesi'nden kaçtıktan sonra Kanada'ya yerleşir ve yeni bir kimliğe bürünür. Fakat Robert, yeniden eski yaşantısına geri döner ve 63 banka ve kuyumcu soyar.

NOW TV

*20:00 - Her Şey Aşk İçin (Yerli Sinema):

Bir süredir birlikte olan Sadef ve Alper, artık ilişkilerini evlilikle taçlandırmak ister. Ancak Alper ailesiyle birlikte Sedef'i istemeye gittiğinde Sedef'in dedesi Emekli Albay İskender, müstakbel damadının bedelli askerlik yaptığını öğrenince evlenmelerine izin vermez. İskender, ancak Alper'in 30 gün boyunca çiftliğinde askeri eğitime tabii tutulması karşılığında torununun evlenebileceğini söyler. Teklifi hemen kabul eden Alper, isyanlar içerisinde İskender'in verdiği eğitimleri yapmak zorunda kalır.

*22:15 - Yahşi Batı (Yerli Sinema)

Yıl 1881... Dönemin Osmanlı Padişahı tarafından Amerika Başkanı'na bir hediye gönderilmek istenir ve vazife için Aziz Efendi ve Lemi Bey görevlendirilir. İkilinin, zorlu bir yolculuktan sonra vardığı Amerika'da yaşayacaklarını tahmin etmeleri asla mümkün değildir. Yeni insanlar tanıyacak, yeni dostlar edinecek ve pek çok düşman kazanacaklardır. Ancak hiçbir zorluğun onları gittikleri yoldan döndürmesi mümkün değildir. Ne Kızılderililer, ne kovboylar, ne de güzel bir kadın onlara engel olabilir. Çünkü onlar padişahlarına verdikleri sözü her ne pahasına olursa olsun yerine getirmeye yemin etmiş gözü pek birer Osmanlı'dır.

BEYAZ TV

19:30 - Büyük Felaket: Asit Yağmuru (Yabancı Sinema)

Dünya genelinde yaşanan yüksek sıcaklıklarla birlikte asit yağmurları da ölümcül bir seviyeye gelir. Latin Amerika’dan Fransa’ya, dünyanın dört bir yanına dağılan bu yağmurlar büyük bir paniğe ve kaosa sebep olur. Bu felaketin ortasında kalan bir aile ise hayatta kalmak için bir an önce güvenli bir yer bulmak zorundadır.

21:30 - Özgürlük Savaşçısı (Yabancı Sinema)

Güney’de kendi halinde bir çiftçi olarak yaşayan Newton Knight, Amerikan İç Savaşı’nda görev almaktadır. Son muharebede bir yakınını kaybettikten sonra, savaşın bu anlamsız varlığına isyan ederek ordudan firar eder. Kendisi gibi pek çok firariyi ve kölelik mağdurunu peşinden sürükleyerek isyan bayrağı açan Knight; adaletsizliğe, ırkçılığa ve haksızlığa karşı başkaldırarak büyük bir özgürlük savaşı verir.

Muhabir: Eren Güvendik