Televizyon

Bugün televizyonda hangi filmler var? 25 Haziran 2024

Televizyon izleyicileri, kanalların yayın akışında yer alan filmler, araştırıyor. Peki, bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 25 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Abone Ol

Televizyon izleyicileri 25 Haziran 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 25 Haziran 2024 TV yayın akışı!

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

KANAL D

20:00 Iron Man

Tony Stark, hem bir mühendislik dahisi hem de tam bir playboydur. Kendi ülkesinde teknoloji harikası füzeler ve silahlar üretmektedir. Afganistan’da yeni bir füzeyi tanıtırken esir düşer ve yaralanır. Onu kaçıranlar, kendileri için bir füze yapmasını isterler. Tony ise bunun yerine zırhlı bir giysi yapar. Bunu yapmaktaki amacı zekasını kullanarak farklı bir kurtuluş yöntemini planlamaktır. Boş zamanlarını kadınlarına ayıran Tony’nin hayatı artık tamamen farklı bir şekle bürünmüştür. Onun bununla nasıl baş edeceği ise esas konudur.

22:15 Çember: Sırlar Apartmanı

Bir süredir cinayet büroda sessizlik hakimdir. Bundan fırsat bulan ekibimiz öğle yemeği için sahilde köfte ekmek yerken, yemekleri bir çığlık tarafından bölünür. Ünlü polisiye yazarı Selçuk Güneş, yaşadığı Güneş Apartmanı’nın terasından aşağı atılmış, asistanı Melisa Soyer ise sırtından bıçaklanmıştır. Apartmana giren çıkan kimse yoktur; katil içeriden biridir. Selçuk Güneş’in oyuncu olma hayalleri ile yanıp tutuşan küçük oğlu Mahir, kumarbaz büyük oğlu Deniz, apartmanın kapıcısı Hako, giriş dairede oturan Rum falcı Fotini ve Şermin apartman sakinlerinden oluşan şüphelilerdir. Araştırma derinleştikçe apartmanda yaşayanların sırları ve geçmişindeki hayaletler ise bir bir ortaya çıkacaktır.

SHOW TV

20:00 Avanak Abdi

Abdi, duvarlara film ya da şarkıcı afişleri yapıştırarak hayatını kazanan saf bir delikanlıdır. Bir gün afişini gördüğü şarkıcı Nevin Şenses'e aşık olur. Ancak bilmediği bir şey vardır... Mafya babası Barut Osman da Nevin'e aşıktır. Abdi, aşkı için Barut Osman'a kafa tutar. Şansı ve zekası yardımıyla Barut Osman'ı yenmeyi başarır.

21:45 Gülen Gözler

Karısı Nezaket ve beş yetişkin kızı ile İstanbul'da yaşayan Yaşar Usta, kalabalık ailesinin geçimini kıt kanaat sağlamaktadır. Cimriliği ve hilekarlığı ile zengin olmuş eski arkadaşı Yunus'un inşaatları için doğramacılık yapmaktadır. Yaşar Usta, Büyük kızı Fikret'e âşık olan pilot Vecihi sürekli olarak kapısını aşındırsa da kızını vermemekte direnir. Hikmet ise marangozhane çıraklarının gözdesidir. En düşkün olduğu kızı İsmet, Yunus'un oğlu Temel ile evlenir; fakat Temel, babası tarafından evlatlıktan reddedilir. Annesi Nezaket'in gözdesi olan Nedret ise ablası gibi sevdiği gençle evlenmek ister; ama sevgilisi henüz üniversite öğrencisidir. Yaşar Usta'nın evliliğe karşı çıkmasını engellemek için bu genci ona zengin bir mühendis olarak tanıtırlar.

STAR TV

20:00 Küçük Esnaf

Kendi halinde bir mahalle çilingiri olan Berhudar, babasının tefecilerden aldığı borcu ödeyememesi nedeniyle kendini bir anda mafyaya 100 bin lira borçlanmış olarak bulur. Bu borcu nasıl ödeyeceğini kara kara düşünen Berhudar, bu sırada yolu genç ve güzel bir kadınla kesişince daha da büyük bir çıkmazın içine girer.

NOW TV

20:00 Dokunmayın Şabanıma

Şaban, kadınlar konusunda başarısız bir minibüs şoförü, Ökkeş ise tam bir hovardadır. İki eski asker arkadaşı olan Ökkeş ve Şaban'ın yolları nezarethanede kesişir. Şaban'ın askerlik arkadaşı, yüzünü bile görmediği bir kızla evlendirilmek üzeredir. Saf bir genç olan Şaban, arkadaşının isteği üzerine onun yerine geçer. Genç adam, kendini müstakbel geline damat olarak tanıtır. Ancak, gelin de aynı nedenlerden hizmetçisiyle yer değişmiştir. Böylece yanlış anlamalardan kaynaklanan komik olaylar birbirini izler.

21:45 Babası

Ali Rıza ve Mine’nin evliliği 1 ay sürer. Devlerin aşkı büyük olmaz ama bu evlilikten bir çocukları olur. Ali Rıza iyilik adına bir adamı komaya soktuğu için hapse girince Mine, babası Sulhi’nin de gazı ile Ali Rıza’ya bir oğlu olduğunu söylemez. Ali Rıza yalnızdır, tutunacak dalı yoktur fakat kader Ali Rıza’yı tutar ve Ali Rıza 10 yıl sonra hapisten çıkınca sır gibi saklanan bir oğlu olduğunu öğrenir. Bu da yetmezmiş gibi Mine’nin Aksel adında bir kocası olduğunu öğrenir, bu da yetmezmiş gibi öz çocuğu Çağatay’ın bu adama baba dediğini öğrenir. Her şeyi öğrenen Ali Rıza, Çağatay’a gerçek babanın ne demek olduğunu öğretmeye karar verir. Ali Rıza’nın kendine has babalık dersleri tüm aksiyonuyla sürerken geçmişi de kötü bir sürpriz için git gide Ali Rıza’ya doğru yaklaşır.

ATV

20:00 Tenet

John David Washington'ın başrolünde yer aldığı Tenet, Christopher Nolan'ın alametifarikası zaman mefhumunun bozumunu, dünyanın geleceğine gizemli bir tehdidin ışığında bir başka seviyeye taşıyor. Filmin ana kahramanı, alacakaranlığın içinde, gerçek zamanın ötesinde açığa çıkarılabilecek, uluslararası bir casusluk görevindedir. Bütün dünyayı kurtarabilmek adına, çıktığı yolculukta tek sahip olduğu donanımı bir kelimeden oluşur: Tenet...

23:00 Dedektif Galban

New York Sehir dedektifi Scotty Galban, kendi is arkadaşının cinayetini araştırırken az sayıdaki kanıtların içinde bir fotoğrafta genç bir öğretmen olan Isabel De La Cruz'u görür. Galban cinayeti çözmeye yaklaştıkça, Isabel'in de bir şahit olduğuna inanmaktadır. Olaylar gizemli Isabel'in bazı olaylara şahit olmasıyla daha farklı bir şekil alır. Dedektif Galban arkadaşının cinayetini çözmek isterken gizemli olayların içinde kendisini bulur.

BEYAZ TV

19:30 Kara Maske

Kung-fu sanatının yeni ustası,kendisinin de dahil olduğu fakat daha sonra kontrolden çıkan Süper Asker projesine karşı gizli bir kahraman haline gelen Kara Maskesi ile mücadele vermeye başlar.

21:30 Gizli Dünya

Beş yaşındaki Jack ile annesi, bir odaya hapsedilmiş şekilde yaşamaktadır. Küçücük oda içinde oğlu için koca bir evren yaratan Ma, riskli bir kaçış planlar ve gerçek dünya ile yüzleşir.