Televizyon izleyicileri 25 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var25 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı! İnci Taneleri yeni sezon fragmanı yayınlandı!

STAR TV 

*20:00 - Bir Baba Hindu (Yerli Sinema)

Fadıl bölgesinin en acımasız mafya babalarından biridir. Ancak günün birinde Hintli yoga hocası Gundhi'ye aşık olur. Gundhi Fadıl'ın malikanesinden kaçırılınca Fadıl genç kadını bulma yoluna baş koyar. En güvendiği arkadaşı Hulusi'yi de alarak Hindistan'a giden mafya babasının amacı Gundhi'yi onu kaçıranların elinden kurtarmak ve onun kalbini kazanmaktır. Ancak işler sandığı kadar kolay olmayacaktır. Gundhi'nin annesi de Hindistan'da çok güçlü bir mafya örgütünü yönetmektedir. Fadıl, Hulusi ve Mumbai'da çalışan Türk belediye işçisinin yardımıyla Gundhi'ye ulaşmaya çalışır. Ancak Fadıl'ın ailesi de Mumbai'ye geldiğinde işler iyice karışır.

SHOW TV 

*20:00-Herkül: Efsane Başlıyor (Yabancı Sinema):

Antik Yunan'da bir kraliçe, Kral'ın gaddar yönetiminin devrilmesi ve yoksulluk içindeki halkın barışa kavuşması vaadiyle Tanrı Zeus'un şehvetine yenik düşer ve sonrasında hamile kalır. Bu birliktelikle dünyaya gelen Herkül, kendi kaderinden ve gerçek kimliğinden bihaberdir. Onun hayatını adayacağı tek tutkusu, sevgilisi Girit Prensesi Hebe'dir. Fakat Hebe, Herkül'ün kardeşi ile evlendirilecektir. Yarı Tanrı Herkül, gerçek kimliğini ve asıl amacını öğrenince bir seçim yapmak zorunda kalır: Ya gerçek aşkını da alıp kaçacaktır ya da kaderinin gereğini yaşayıp, gerçek bir kahraman olacaktır.

*22:15 İntikam Kurşunu (Yabancı Sinema)

Bir kiralık katil olan James Bonomo, New York Polis Departmanı'ndan genç bir dedektifle birlikte tehlikeli bir soruşturmanın tam ortasında kalır. Ortak bir amaç uğruna bir ölüm kalım savaşına gireceklerdir. Bu alışılmadık birliktelikte önlerine ne çıkarsa yıkılacak ve intikam için her şey feda edilecektir.

NOW TV

*20:00 - Hababam Sınıfı Üç Buçuk (Yerli Sinema):

Yılların eskitemediği efsane serinin bu bölümünde, okul müdürü Deli Bedri sürpriz bir evlilik kararı alır ve yeni eşi Deli Bedriye ve üvey oğluyla birlikte okula taşınır. Hababam Sınıfı önceleri kendi taraflarında zannettiği Deli Bedriye'nin aslında dişli bir düşman olduğunu kısa zamanda anlayacaktır. Hababam Sınıfı'ndan kurtulmaya ant içen Deli Bedri, karısı ve üvey oğlunun yardımıyla Hababam Sınıfı'na yeni bir savaş açar.

BEYAZ TV

*19:30 - Sağdıç (Yabancı Sinema)

Olly, monoton işinden sıkılmıştır. Yazar olarak şansı yaver gitmemektedir. Uzun zamandır ilham gelmediğinden hiçbir şey yaratamamaktadır. Üniversiteden arkadaşı James, Olly'den sağdıcı olmasını ister. Fakat, olaylar Olly güzel gelin adayı Sarah'a şık olduğunu fark ettiğinde karışmaya başlar.

*21:30 - Medyum (Yabancı Sinema)

Psikoloji bölümünde öğretim üyesi olan Margaret ve asistanı Tom, ruh çağırma, psişik güçler, telepati ve benzeri olayları ülke çapında araştırarak, sahte medyumların ipliğini pazara çıkartmaktadır. İnsanları çeşitli yöntemlerle kandıran şarlatanlar, çok büyük paralar kazanmakta, dahası ciddi hastalıkları olan insanları tıbbi yöntemler yerine bu sahte güçleriyle tedavi ettiklerine inandırmaktadır. Fakat ünlü medyum Simon Silver, 30 yıl sonra yeniden gündeme gelip, gösterilere çıkmaya başlayınca Tom, Margaret'ın tüm ısrarlarına rağmen, Silver'ın da peşine düşerek, onun bir yalancı olduğunu ispat etmek ister.

Muhabir: Eren Güvendik