Televizyon izleyicileri 26 Haziran 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 26 Haziran 2024 TV yayın akışı!

Bugün Hangi Filmle Var

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

SHOW TV

23:45 Sıcak Takip

Reyting sonuçları açıklandı mı? 4 Ekim 2024 reyting sonuçları! Reyting sonuçları açıklandı mı? 4 Ekim 2024 reyting sonuçları!

Uluslararası çıkarlar yüzünden ailesi Sırp gangsterler tarafından öldürülen New York Polis Departmanı'ndan dedektif Nick, Taylandlı bir ortakla çalışarak hem intikam almak hem de insan ticareti yapan çeteyi çökertmek için büyük bir mücadeleye girer.

STAR TV

20:00 Süt Kardeşler

Melek Hanım, Ramazan'ı sütoğlu sanıp konağına alır. Aslında sütoğlu Şaban'dır. Abisi Hüsamettin'den çekinip, Ramazan'ı damadı Bayram olarak tanıtır. Hem Hüsamettin hem de Şaban, Bayram'ın kız kardeşi Bihter'e âşık olurlar. Melek Hanım'ı delirtip ondan kurtulmak isteyen Bayram’ın babası Kerami Bey, bir adam tutarak ev halkını korkutmaya çalışır. Sahte bir gulyabaniyi geceleri eve salarak, planını uygulamak ister ama bu yalan rüzgârı içerisinde gerçekler ortaya çıkmaya başlayınca işler iyice karışır.

21:45 Kuzey Denizi

1969 yılında Norveç, Kuzey Denizi’nde en büyük petrol sahalarından birinde açık sondaj çalışması başlatır. Çalışmanın başlamasından bir süre sonra okyanus tabanında çatlak meydana gelir ve platform çöker. Bunun üzerine Denizaltı operatörü Sofia ve ekibi hasarın büyüklüğünü tespit etmek ve kayıpları öğrenmek için denizaltında araştırma yapmaya karar verir. Ekip üyelerinden birkaçının suya inmesinin ardından gaz sızıntısı ve patlama meydana gelince, Sofia ekip arkadaşlarını kurtarmak için okyanusa inmek zorunda kalır.

NOW TV

20:00 Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası

Vatikan'ın Şifresi: Bir Temel Macerası, sevdiği kıza kavuşabilmek için arkadaşlarıyla bilrikte imkansız olarak görülen bir görevi gerçekleştirmeye çalışan Temel'in hikayesini konu ediyor. Temel’in en büyük hayali, sevdiği kızla evlenebilmektir. Ancak ortada büyük bir engel vardır. Sevdiği kızın babası Papa’nın Türkiye’ye geldiğini öğrenir ve Temel’e ancak onu müslüman yapması karşılığında kızıyla evlenmesine izin verir. Ne olursa olsun sevgilisiyle evlenmeye kararlı olan Temel, bu imkansız görevi yerine getirmek için eğlenceli bir maceraya atılır.

ATV

20:00 Vanguard

Tang Huating, Vanguard isimli, uluslararası üne sahip olan ileri teknolojili bir güvenlik ajansının kurucusudur. Bir gün iş insanı Qin’in kızı bir grup terörist tarafından kaçırıldığında Vanguard ekibi, genç kızı kurtarmak için harekete geçer. Ancak görev sırasında işler ters gider ve Qin de teröristlerin eline geçer. Tang sadece müşterisini değil, birçok insanın hayatını kurtarmak için ekibin başına geçer.

22:20 Uzay Yolcuları

Avalon adlı uzay gemisi, Homestead II adında çok uzak bir koloniye 5000'den fazla kişiyi götürmek üzere, 120 yıl sürecek bir yolculuk yapmaktadır. Giden kişiler bu yolculuk sonunda sağlıklı bir şekilde hayatlarına devam edebilmek için özel tasarlanmış 'uyku kapsüllerinde' uyutulmaktadırlar. Ancak yaşanan teknik bir sorun nedeniyle tamirci Jim Preston ve yazar Aurora Dunn'ın kapsülleri olması gerekenden önce açılır. Gemide bir başlarına kalan ikilinin önünde, hala 90 yıllık bir yol bulunmaktadır.

BEYAZ TV

19:30 Ölümsüz Aşk 

Adaline gerçidiği bir kazanın ardından ölümsüz olur, sonsuza dek 29 yaşında kalacaktır. Bu şekilde 80 yıl yaşamış, ancak sırrını kimseye açıklamamış ve kimseyle yakın bir ilişki kurmamıştır. Ancak hayırsever Ellis Jones ile tanışması hayata ve aşka bakışını kökünden değiştirir. Jones'un ailesiyle gerçidiği bir haftasonu esnasında Adaline, çok önemli bir karara varacaktır.

21:30 Entrika

Büyük bir ticaret imparatorluğunu yöneten Robert Miller bir gece bir trafik kazası geçirir; kendisi sağ kurtulur ama gizlediği yasak aşkı kazada can verir. Miller kaza sonrası gizli ilişkisinin ortaya çıkmasını göze alamaz ve riskli bir plan yapar. Tam şirkette her şeyin yoluna girdiğini düşündüğü sırada olayı araştıran dedektif Michael Bryer planlarını altüst edecektir.

Muhabir: Eren Güvendik