Televizyon

Bugün televizyonda hangi filmler var? 26 Temmuz 2024

Televizyon izleyicileri, kanalların yayın akışında yer alan filmler, araştırıyor. Peki, bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 26 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

Abone Ol

Televizyon izleyicileri 26 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var26 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

STAR TV 

*20:00 - Kolonya Cumhuriyeti (Yerli Sinema)

Küçük bir kasabanın belediye başkanlığını, olmayacak vaatler sayesinde kazanan Peker Mengen için icraat zamanı gelmiştir. İlk iş, söz verdiği üzere başbakanı oraya getirmek üzere harekete geçer. Ancak başbakana yapılan tantanalı karşılama töreni sırasında beklenmedik olaylar yaşanır ve belde bağımsız bir ülke haline gelir. Üstelik Amerika ile savaşa girmişlerdir. Peker, eşi Mualla ve danışmanlarıyla birlikte Amerika'yla baş etmeye çalışırken sıfırdan bir ülke kurmanın hiç de kolay olmadığını anlayacaktır.

SHOW TV 

*20:00-Turist (Yabancı Sinema):

Sevgilisinden ayrılan Frank Taylor, yeni bir başlangıç yapmak için İtalya’nın Venedik bölgesine gider. Bir süre sonra güzelliği göz kamaştıran Elise ile tanışır. Elise ile tanışması Taylor için normal gözükse de bu durum Elise için bir tesadüf değildir. Taylor bir süre sonra içinde bulunduğu tehlikenin farkına varacaktır.

*22:15 Gri Kurt (Yabancı Sinema)

Alaska'da petrol sondajında çalışmak için görevlendirilen bir ekip, uçaklarının düşmesi sonucu bölgenin vahşi ve ıssız bir alanında mahsur kalırlar. Grubun başı olan Ottway, ekibin vahşi doğada aç kurtlara karşı hayatta kalabilmesi için elinden geleni yapmak zorundadır. Hem kaza sonrası aldıkları ölümcül yaralar hem de insanı donduran hava koşulları karşısında kurtlara yem olmadan buradan kurtulabilecekler midir?

NOW TV

*20:00 - Yüz Numaralı Adam (Yerli Sinema):

Ailesinin para kazanması için zorladığı Şaban, girdiği bütün işlerde saflığı yüzünden başarısız olur. Ancak bir gün önemli bir firmanın reklam kampanyasının yüzü olarak seçilir ve Şaban'ın oynadığı reklam büyük bir ilgi görür. O artık bütün reklamlar için aranan yüz olur. Ne var ki, firmanın ürünleri bozuk çıkacak ve vatandaşların Şaban'a güveni azalacaktır. Reklamlarında oynadığı firmayla ilgili gerçekleri öğrenen Şaban, firmaya savaş açar.

ATV

*14:00 4N1K (Yerli Sinema)

Yaprak, yedikleri içtikleri ayrı gitmeyen, çocukluktan beri arkadaş olan 5 kişilik gruptaki tek kızdır. Ali, Sinan, Gökhan ve Oğuz'un yanında adeta bir erkek gibi büyüyen genç kız Yaprak, Barış ile tanışınca bambaşka bir dünyaya adım atar. Yaşıtı genç kızların dünyasını ve kendisini daha iyi tanıması gerekmektedir ve bu nedenle Yaprak zor bir seçim yapma aşamasına gelmiştir.

*20:00 Pi'nin Yaşamı (Yabancı Sinema)

Çifte Oscarlı yönetmen Ang Lee’den dört Oscarlı muazzam bir görsel şölen... Pi adında Hintli bir çocuk, ailesinin sahip olduğu hayvanat bahçesinde mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak belediyenin yardımları kesilince, Kanada’ya taşınmaktan başka çareleri kalmaz. Tüm hayvanları da alarak gemi ile yola çıkarlar. Yolda yakalandıkları fırtına şiddetlenir ve gemi batar. Tüm hayvanlar ve Pi’nin ailesi hayatını kaybeder. Geriye bir tek Richard Parker adındaki kaplan kalmıştır. Pi ile aynı sandalda aç ve susuz, esir kalırlar.

*22:40 Adam Asmaca (Yabancı Sinema)

Cinayet dedektifi Ray Archer ve ortağı Wil Ruiney, şehrin en bilinen seri katillerinden birini yakalamakla görevlendirilir. Katil, bir çocuk oyunu olan 'adam asmacayı' temel alarak insanları katletmektedir. Archer ve Ruiney, dünyanın karmaşık kapılarını aralayarak katilin izini bulmaya çalışacaklardır. Bir gazeteci ise dedektifleri takip ederek suç serisi hakkında haber yapmaya çalışır.

BEYAZ TV

*19:30 - Batman Dönüyor (Yabancı Sinema)

İlk filmde Joker'in planlarını altüst eden Batman'in karşısında şimdi de Penguen durmaktadır. Gotham'ın saygın ailelerinden birinin tek çocuğu olduğu halde, bir hilkat garibesi olduğu için soğuk bir kış günü şehir parkına terk edilen Penguen, hayatta kalmış ve şimdi de şehrin gözünde en sevilen insan olmak için her şeyi göze almıştır. Kirlenmiş iş adamı Max Schreck ise Penguen ile işbirliği yaparak Batman'i kurban etmeyi amaçlamaktadır.

*21:30 - Kar Canavarı (Yabancı Sinema)

Korkunç bir çığ sonrasında Twin Pines Ski Resort Otel’deki birçok müşteri kaybolmaya başlar ve otel personeli bunu çok geç olmadan fark eder. Oysa ki asıl problem çığ değil, karın altında yaşayan katil köpekbalıklarıdır. Otelde kutlama yapılacağı bir gün de yaşanan bu felaket, otel müdürü tarafından kapatılmaya çalışılsa da, olaylar bir süre sonra kontrolden çıkmaya başlar.