Televizyon izleyicileri 28 Haziran 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 28 Haziran 2024 TV yayın akışı!

MasterChef Türkiye 5 Ekim bölüm fragmanı yayınlandı mı? MasterChef Türkiye 5 Ekim bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Filmler Bu Akiam

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

ATV 

20:00 İstila: Zamanın Sonu

Dünya yüzeyine uzaydan yabancı bir cismin düşmesi sonucu insanlık tarihi önce ve sonra diye ikiye bölünmüştür ve üzerinden 3 yıl geçmiştir. Moskova Chertanov'da yaşayan ve sıradan bir kız olan Yulya Lebedeva, laboratuvarda kobay olarak tavşan rolünü üstlenmeye zorlanır çünkü uzaylılar ile temas eden tek kişidir ve bilim insanları insan ırkını daha da güçlendirmek istemektedir. Bilim adamları ve ordu, Yulya'nın içinde büyüyen, artmakta olan insanüstü güçlerin doğasını çözmek için duygularını, hislerini ve düşüncelerini atomlara ayırmaya başlar ve işler düşündüklerinden daha da korkutucu bir hal alır.

Istila Zamanın Sonu

22:30 Joker

Gotham City'de yaşayan başarısız komedyen Arthur Fleck, babasız büyümüş bir palyaçodur. Arthur'un en yakın arkadaşı olan annesi onu Happy (Mutlu) adıyla çağırır. Ancak bu ismin ona yüklediği misyon, Arthur'un toplumdan dışlanmasına ve zorbalığa uğramasına engel olamayacaktır. Arthur zamanla, dışlanmışlığın vermiş olduğu hayal kırıklığıyla gözü dönmüş bir katil olagelen alter egosu Joker'e dönüşür.

Joker Filmi

SHOW TV

20:00 Aranan Adam

Bir kartel çatışmasında birkaç narkotik görevlisi öldürülür. Yaşlanan bir polis memuru, olayı çözmek için bir görgü tanığı bulmak ve ona sınırın ötesine kadar eşlik etmek zorundadır. Ancak saldırının Amerikan güçleri tarafından yapıldığını öğrendiğinde artık hangi tarafa güveneceğini bilemez.

Aranan Adam

21:45 Ölüm Gecesi

Bir grup kadın, California tepelerindeki ücra bir çiftlik evinde bir bekarlığa veda partisine katılır. Grubun eğlenceli başlayan gecesi, mekanı çevreleyip eve ve misafirlere ok atmaya başlayan maskeli davetsiz misafirlerin gelişiyle kesintiye uğrar. Eski bir asker olan Tess, saldırganlara karşı direnmek için harekete geçer.

Ölüm Gecesi

STAR TV

20:00 Düğün Dernek

İsmail ve eşi Hatice, Sivas'ın Esenyurt köyünde yaşamaktadır. Oğulları Tarık, bir gün yurt dışından çıkagelir. Önce her zamanki gibi memleket hasreti gibi görünse de bu ziyaretin altındaki esas neden çabuk ortaya çıkar. Tarık görevli olarak çalıştığı Letonya'da Monica adlı bir kızla beraberdir ve aynı ülkede çalışmak için tek yol evlenmeleridir. Kendisinin olurunu almaya gelen oğlunu düğünsüz evlendirmemeye kararlı olan İsmail, alelacele bir düğün telaşına girer. Ama çok hazırlıksız yakalanmıştır. Yine de Ben oğluna düğün yapamadı dedirtmem! diyerek Tüpçü Fikret'i, Çetin'i ve köyün öğretmeni Saffet'i seferber ederek elde avuçta para yokken 10 gün içerisinde sazlı-sözlü bir düğün hazırlığı içerisine girer.

Düğün Dernek 2 Sünnet

TRT 1

20:00 Bebek Firarda

Laraine ve Bennington Cotwell çifti, bebekleri Bink ve hizmetkarlarıyla şahane malikanelerinde yaşayan mutlu bir çifttir. Sevimli yavrularının fotoğrafını çektirmek isteyen Cotwell Ailesi eve bir fotoğrafçı çağırır. Ancak bu işten haberdar olanlar sadece onlar değildir. Eddie, Norby ve Veeko adındaki üç kötü adamdan oluşan çete, fotoğrafçı kılığında köşke gelerek bebeği kaçırırlar. Mutlu ama tekdüze yaşantısından fena halde canı sıkılan bebek Bink'e ise gün doğmuştur. Bu aptal üç kafadarın elinden kaçması çok uzun sürmez. Bink, her seferinde bebek hırsızlarının elinden kurtulmayı başarırken onları da kendisini kaçırdıklarına pişman eder.

Bebek Firarda Filmi Oyuncuları

22:30 İntikam Vakti

Kendini kısaca H olarak tanıtan esrarengiz bir adam, her hafta zırhlı araçlarla milyonlarca dolar taşıyan bir güvenlik şirketinde işe başlar. Bir soygun girişimi sırasında gösterdiği üstün performans sayesinde soygunu engellemeyi başarır. H'nin çalışmasını herkes takdir eder. Ama kimsenin bilmediği bir şey vardır. H, aslında oldukça varlıklı bir adamdır. H'nin bu şirkette işe başlamasının tek sebebi vardır. Oğlunun ölümüne sebep olanlardan intikam almak!

intikam vakti filmi

NOW TV

20:00 Müstakbek Damat

Sema ile Hasan evlenme planları yapan bir çiftir. Bunu için harekete geçen Hasan, Kıbrıslı bir ailenin kızı olan Sema'yı istemek için İstanbul'dan Kıbrıs'a doğru yola koyulur. Ancak damat adayı Hasan'ın Kıbrıs'a ayak basması, huzur dolu ada hayatının alt üst olmasına neden olur. Bu zamana kadar adada sakin bir yaşam süren aile, telaşlanınca ortalığı birbirine katan bir adam olan Hasan yüzünden birbirinden tuhaf durumlarla karşı karşıya kalır.

MÜSTAKBEL DAMAT İZLE

BEYAZ TV

19:30 Cadılar Zamanı

Çocukluktan beri kardeş gibi büyüyen ve yıllarca savaştıktan sonra evlerine dönen iki arkadaş, vebanın her şeyi yakıp yıktığını görür. Bu manzara karşısında her ne kadar hayretler içerisinde kalsalar da buna bir çözüm yolu bulmaları gerekmektedir. Kilisenin ileri gelenleri bir kızı cadılıkla suçlamaktadır ve onlara göre bütün olanların sorumlusu odur. İki arkadaşın bu kızı çok uzaklardaki bir manastıra götürmeleri emredilir. Böylece manastırdaki rahipler kızın neden olduğu laneti kaldırmak için ayinler yapacaktır. Ancak bu yolculuk onların cesaret ve dayanıklılıklarını test edecekleri, kızla ilgili karanlık gerçekleri öğrenecekleri ve sonunda dünyanın kaderini belirleyecekleri bir maceraya dönüşecektir.

Cadılar Zamanı

21:30 Batman ve Süperman: Adaletin Şafağı

Bruce Wayne yeni dünya düzeninde Süperman'in artık çevreye ve insanlığa zararlı olduğunu düşünmeye başlayan taraftadır. Süperman'in verdiği zararları toparlamak için Gotham'a gelir. İlk andan itibaren birbirlerinden hoşlanmayan iki kahraman Lex Luthor'a karşı güçlerini birleştirmek zorunda kalırlar.

Muhabir: Eren Güvendik