Televizyon izleyicileri 30 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var30 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

Kendi Yolumda film konusu ne, oyuncuları kim? Kendi Yolumda film konusu ne, oyuncuları kim?

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

NOW TV 

*14.00 Recep İvedik 5 (Yerli Sinema)

Recep İvedik mahalle sakinlerinden İsmet’in ailesine taziye ziyaretinde bulunduğu sırada eşinin düştüğü zor duruma üzülerek ona yardım etmek ister. Şoför İsmet’in son görevini yerine getirmek üzere Nurullah’ı da yanına alarak yola çıkarlar. Bu yolcuğun kısa süreceğini hayal eden Recep genç sporculardan oluşan Milli Takımı yurtdışındaki bir spor organizasyonuna götürdüğünü fark ettiğinde artık geri dönüşü olmayan bir macera başlamıştır. Spor organizasyonuna katılacak ekibin başına gelen talihsiz olay sonucu işler karışırken Recep kontrolü eline alır. Kazanmaktan başka bir çaresi olmadığına inanan Recep; olayları kendi yöntemleriyle çözmek isteyince birbirinden komik durumlar ortaya çıkar.

STAR TV

*20:00 -G.O.R.A (Yerli Sinema)

Kurnaz ve genç bir adam olan Arif, bir kasabada halı satarak yaşamını sürdürmektedir. Genelde yaşadığı bölgedeki insanlar, kendisini hafif üç kağıtçı bir tip olarak bilirler. Bir gün Arif’in dükkanına gelen yabancı müşteriler, ona hayal bile edemeyeceği bir deneyim yaşatır. Gelenler aslen uzaylılardır ve bu uzaylılar tarafından kaçırılan Arif, başka bir gezegene götürülür. Arif, karakterine uygun bir biçimde bu gezegenden kaçıp kurtulabilmenin türlü yollarını aramaya başlar. Ancak yaşayacağı maceralar, onun bu gezegende aşk ile burun buruna gelmesine de neden olacaktır.

*22.00- Organize İşler (Yerli Sinema)

ATV YAYIN AKIŞI

*14.00 - Oflu Hocanın Şifesi (Yerli Sinema)

Ahmet, başkanlığı kaptırdığı için hala Oflu'ya çok kızgındır. Oflu Hoca yüzünden hem itibarını hem de parasını kaybetmiştir. Tekrar başkan olmanın yollarını ararken zengin müteahhit İdris, oğlu Şaban'a Nur'u ister. Ahmet kendini kurtarmak için hemen kabul eder. Durumu öğrenen Kadir ve Oflu, Nur'u kaçırmaya karar verirler. Ama Nur'u kaçırırken yanlışlıkla Ahmet'in halasını kaçırırlar. İşleri yoluna koymak yine Oflu'ya kalmıştır.

*20.00 - İkizler Projesi (Yabancı Sinema)

Henry, işinde uzman olan bir kiralık katildir. Artık bu işlerden kurtulup hayatına yeni bir yön vermek istemesiyle bir anda kendisini büyük bir girdabın içinde bulur. Henry'nin peşine, onu öldürmek için bir ajan düşmüştür. Üstelik peşindeki ajan, Henry'den 25 yıl önce alınan genlerle oluşturulan bir klondur. Henry, her hareketini önceden tahmin edebilen bu klonundan kurtulmak için zorlu bir savaş vermek zorunda kalır.

*22:30-Katiliin Yüzü (TV'de İlk/Yabancı Sinema)

Anna Marchant, bir seri katilin saldırısından canlı kurtulduktan sonra yüz körlüğü hastalığına yakalanan genç bir kadındır. İnsanların yüzlerini tanıyamayan, en yakınlarını, hatta aynada kendi yüzünü bile ayırt edemeyen Anna, bu durumla başa çıkmaya çalışsa da geride tanık bırakmak istemeyen katil, her geçen gün ona bir adım daha yaklaşmaktadır.

*00.30 Ajan Startton (Yabancı Sinema)

SHOW TV 

*20.00 -En Büyük Şaban (Yerli Sinema)

Memleketinden çıkıp İstanbul'a amcasının oğlunun yanına gelen Şaban'ın, otobüsten inmesiyle dolandırılması bir olur. Açıkgöz bir adam Boğaziçi Köprüsü'nü satarak onu dolandırır. Sonra Şaban adamı aramaya koyulurken kendini asmakta olan birini görür ve onu kurtarır. O saatten sonra can ciğer dost olurlar; fakat kurtardığı adamın bir sorunu vardır. İçkici olan bu adam ayılınca hiçbir şeyi hatırlamamaktadır. Şaban'la da hep sarhoş zamanlarında dost olan bu adam ayılınca hiçbir şey hatırlamaz. Şaban, o arada kör bir kıza aşık olur ve onu kurtarmak için çabalar.

*22.15- Her Gönülde Bir Aslan Yatar (Yerli Sinema)

Bekçi Zeynel ve komşusu Danyal, saf, iyi kalpli iki dosttur. Zeynel, küçük oğlu ve yaşlı annesiyle, Danyal ise dırdırcı karısı ve işe yaramaz oğluyla hayata tutunmaya çalışmaktadır. İkisinin de gönlünde yatan arslan bellidir. Zeynel, polis olabilmek, Danyal ise ehliyet alıp şoför olabilmek için yanıp tutuşur. Bunun için ilkokul diploması gereklidir. İki kafadar, hayallerini gerçekleştirmek için her fedakarlığı yapmaya hazırdır. Yoksul mahallede kah komik, kah hüzünlü olaylar yaşanırken, Zeynel’in gönlünde bir arslan daha yattığı ortaya çıkar. Her sabah işe giderken karşılaştığı Şükran Hemşire...

KANAL D 

*20.00 -Mekanik (Yabancı Sinema)

Mekanik, olası düşmanlarını yok eden bir yeraltı örgütünün suikastçılarına verdiği bir isimdir. Arthur Bishop, eli çabuk, temiz ve profesyonelce iş çıkaran bir mekaniktir. Öyle ki örgütle arasındaki bir numaralı arabulucu olan menajeri Koca Harry’i dahi ortadan kaldırmaktan çekinmez. Baba yadigarı mesleğini sürdürürken, yalnız olmanın yarattığı psikolojik yükü ise olanca gücüyle sırtlamaya çalışmaktadır. İç çalkantıları ile boğuşurken Harry’nin doyumsuz ve soğukkanlı oğlu Steve ile aralarında ilginç bir ortaklık doğar.

TRT 1 

*20.00 - Büyük Beyaz (Yabancı Sinema)

Bir grup arkadaş, eğlenceli zaman geçirmek için deniz uçağı ile uzakta bulunan bir adaya gider. Çok geçmeden köpek balıklarının çok da uzaklarında olmadığını fark eden ekip, dönüş yolunda uçaklarının arıza yapmasıyla kendilerini büyük bir tehlikenin içinde bulur. Grup, suyun altıda insan yiyen köpekbalıklarının bulunduğu kıyının 100 mil ötesinde bir salda mahsur kalır.

Muhabir: Eren Güvendik