Yalan 15. bölüm bu akşam! Yalan 15. bölüm bu akşam!

Televizyon izleyicileri 31 Temmuz 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var31 Temmuz 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

NOW TV

*20:00 -4N1K 2 (Yerli Sinema)

Yaprak ve Ali, gizli saklı sürdürmek zorunda olsalar da artık sevgili olmuşlardır. Grubun yeni üyesi Barış, Ali'ye zor zamanlar yaşatmaktadır. Grubun diğer üyeleri Gökhan, Sinan ve Oğuz kendi hayatlarında birçok sorunla yüzleşirken, Yaprak kendisine gelen isimsiz hediyelerin sırrını çözmeye çalışacaktır. Gençler, bütün bu tecrübelerle biraz daha büyüyeceklerdir.

*22:15 - AROG (Yerli Sinema)

Gora gezegeninde yaşadığı maceradan sonra yanında sevdiği kadın Ceku ile beraber dünyaya dönen Arif mutlu bir yaşam kurmuş, doğacak çocuğunun tatlı telaşı içinde yaşamını sürdürmektedir. Dünyada yaşam, mutlu bir şekilde devam ederken Gora gezegeninde de hain bir plan işlemeye başlamıştır. Logar ve has adamı Tihulu bu planın baş kahramanlarıdır. Logar, tüm evrendeki en büyük düşmanı Arif’den intikam almaya yemin etmiştir. Arif’i öldürmenin basit bir intikam olacağını düşünen Logar, daha acı verici bir yöntem bulmuştur; Arif’i 1 milyon yıl öncesine gönderecektir. Logar’ın kusursuz planı sayesinde 1 milyon yıl önce yaşayanlar da Arif ile tanışma fırsatına sahip olacaklardır. Tarih kitapları yeniden yazılacak, belgeseller yeniden çekilecek, müzeler yeniden düzenlenecek... Ve insanlık tarihini yeniden yazılacak...

STAR TV 

*20:00 -Salako (Yerli Sinema)

Köyde ağanın yanında çalışan saf oğlan Salako, ağanın kızı Emine'ye aşıktır. Emine'nin gönlü ise yıllar önce kendisine bir mendil bırakan eşkiya Hamido'dadır. Babasının kendisini zorla evlendirmek istediğini öğrenen Emine, Salako'yu da yanına alarak evden kaçar. Salako ise Emine'nin de kendisini sevdiğini zannederek safça Emine'ye yardım eder. Tesadüfler sonucu Salako, dağda eşkiyayı alt etmeye başlayınca, tüm köyde namı yürür. Artık Salako gerçeklerin farkına varmaya başlamıştır.

*22.00- Berlin Kaplanı (Yerli Sinema)

Ayhan Kaplan, Almanya'nın Berlin kentinde boksörlük ve bodyguard'lık yaparak hayatını sürdüren bir Türk'tür. Fakat Ayhan ve onun boks antrenörü Cemal için artık işler eskiden olduğu gibi tıkırında değildir. 50.000 Euro ödemesi gereken borçları vardır. Onları içine düştükleri dar boğazdan kurtaracak bir mucize gereklidir. Ama her ikisi de hayatlarını kurtaracak bu mucizeyi nereden ve nasıl bulacaklarını bilemezler.Ayhan aşırı stresten panik atak olmuştur ve bunu bir boks maçı sırasında fark eder. Doktor ona hava değişimine çıkmasını önerir. Tam da bu esnada Fethiye'de yaşayan abla ve eniştesi, onun da yarı yarıya ortağı olduğu pansiyon arazisini emlakçi Tayyar'a satmak niyetindedirler. Fakat Tapu müdürlüğü'ne gidene kadar hiç bilinmeyen bu ortaklık işi bozar. Nurettin, Ayhan'ı bulmaya Berlin'e gider.

ATV 

*14.00 - Stajyer Mafya (Yerli Sinema)

Birol ve Ayhan birbirlerini çocukluktan tanıyan iki arkadaştır. Beceriksiz halleriyle de ün salmış olan ikilinin katıldığı bir düğün, hayatlarını tamamen alt üst edecektir. Birol'u zamanında işsiz olduğu için terk eden sevgilisi Gamze, başkasıyla evlenmiştir. Düğünden ayrılırlarken görüntüleri İstanbul'un en azılı mafya üyelerine benzeyince işler karışmaya başlar. Artık Ayhan ve Birol, istemeden de olsa yeraltı dünyasının içine girmişlerdir. Ancak bu dünyaya dair öğrenmeleri gereken çok şey vardır. Saflıklarıyla beceriksizlikleri birleşince, birbirinden komik maceraların üst üste gelmesi an meselesi olur.

*20.00 - Maymunlar Cehennemi Şafak Vakti (Yabancı Sinema)

Genleri değiştirilmiş, isyancı maymun Caesar'ın kaçışının üzerinden on sene geçmiştir. Genetik evrim geçirerek daha da zekileşen Caesar, kendisi gibi oldukça akıllı olan diğer maymunlarla birlikte büyük bir maymunlar ordusu kurmayı başarmıştır. Caesar'ın önderlik ettiği bu maymunlar, 10 yıl öncesinde yayılan ölümcül bir virüs salgınından kurtulmayı başaran bir grup insanla karşı karşıya gelir. Ve her iki türün de tek bir amacı vardır, yeni dünya düzenini oluşturan ve hükmeden taraf olmak!

*22:40 - Denizde Dehşet 2 (Yabancı Sinema)

Antik bir su altı şehrine dalış yapan iki kız kardeş, su altındaki mağaraların klostrofobik labirentlerinde, şimdiye dek yaşamış en ölümcül köpekbalığı türlerinin bölgesine girdiklerinden habersizlerdir. Dehşet verici gerçekle yüzleştiklerinde, zamana karşı büyük bir yarış başlar.

*00.30 Kıyamet (2017 Yabancı Sinema)

SHOW TV 

*23.45 - Dinazor Avı (Yabancı Sinema)

Genetiğiyle oynanıp yeniden yaratılan dinozorları sırf zevk için katleden bir grup, vahşi doğa parkında ödül avcılığı oynamaktadır. Parker, bu gruba katılır. Rehberleri yırtıcı kuşlar tarafından öldürüldükten sonra Parker grubun liderliğini ele alır. Parktan kaçıp kurtulmaya çalışan avcılar, dinozorlar için birer av haline gelirler.

TRT 1 

*20.00 - Yeşil Yol (Yabancı Sinema

Yıl 1939... Memur Paul Edgecomb'un görevi idam mahkûmlarını hücrelerinden alıp, elektrikli sandalyenin bulunduğu infaz odasına götürmektir. Edgecomb, yıllar boyunca sayısız idam mahkûmu ile karşılaşmıştır ama hiçbiri John Coffey'e benzememektedir. İki küçük kızı öldürmek suçundan idama mahkûm edilen Coffey'nin, gizemli ve mucizevi güçleri olduğunu keşfetmesinin ardından, Edgecomb bir ikileme düşer. Stephen King'in romanından sinemaya uyarlanan yapım, dört dalda Oscar'a aday gösterilmiş.

Muhabir: Eren Güvendik