Televizyon izleyicileri 4 Haziran 2024  TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var? İşte, 4 Haziran 2024TV yayın akışı!

Sinema Destek

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

reyting rekortmeni dizi veda

KANAL D

20:00 Thor

Düşüncesiz tavırlarıyla neredeyse antik bir savaşı tekrar başlatacak olan güçlü ve kibirli savaşçı Thor, babası tarafından Dünya'ya sürgün edilir ve insanlar arasında yaşamaya mecbur bırakılır. Ait olduğu dünyanın en tehlikeli kötü adamı, karanlık istila güçlerini Dünya’yı ele geçirmek için yollayınca kahramanımız Thor, gerçek kimliğini ortaya koymak için ne yapması gerektiğini öğrenecektir.

22:30 Ölmek İçin Bir Gün

Eski bir askeri operasyon subayı olan Conner, kaçırılan hamile eşini kurtarmak için yerel bir çete liderine 2 milyon dolar ödemek zorundadır. Çete lideriyle iş birliği yapan yozlaşmış bir polis şefi ile de hesaplaşması gereken Conner, eski ekibini toplayarak tehlikeli bir soygun yapmak için işe koyulur.

Kendi Yolumda film konusu ne, oyuncuları kim? Kendi Yolumda film konusu ne, oyuncuları kim?

ATV

20:00 Ölümcül Çarpışma

Ölümcül Çarpışma, Jackie Chan’in canlandırdığı özel güvenlik görevlisi Luo’nun tehlikeli bir görevine odaklanıyor. Orta Doğu’daki Çin merkezli bir petrol rafinerisi saldırıya uğradığında Luo’dan petrol işçilerini oradan kurtarması istenir. Luo, Amerikalı eski bir bahriyeliyle iş birliği yaparak saldırganları durdurmaya çalışır.

22:20 Siyah Giyen Adamlar 4: Global Tehdit 

Siyah Giyen Adamlar ne kadar genişlemişlerse kötü adamlar da bir o kadar artmıştır. Evren, herhangi birinin şekline girebilen bir uzaylı istilası ile karşı karşıya kalınca, ödüllü ajan H ile kararlı çaylak M birlikte hareket etmeye karar verir. Güçlerini birleştiren ikili, dünyayı kurtarmak için zorlu bir mücadeleye girişir.

STAR TV

20:00 Niyazi Gül Dört Nala

Veteriner Hekim Profesör Niyazi Gül, kendince sakin bir hayat sürmektedir. Bir yandan üniversitede veterinerlik dersleri verirken, bir yandan da yardımcısı Hediye’nin desteğiyle dededen kalma mucizevi formülün eksik maddesini arar. Belalı aşıklar Sultan ve Rıza atlarını yarıştırmaya karar verip bir de Niyazi'nin hayvanlara güç veren formülünü duyunca işler karışır. Bir anda heyecan dolu olayların ortasına düşen Niyazi, formülün eksik maddesini ararken sürpriz maceralarla karşılaşacaktır.

NOW TV

20:00 Kutsal Damacana 4

Fikret, Türkiye'deki şeytan çıkarma işlerindeki başarısından sonra Vatikan'a davet edilmiştir. Bir süre sonra Vatikan'ı da karıştıran Fikret, Türkiye'ye mecburen dönüş yapar. Türkiye'ye geldikten sonra eski yardımcısı Asım'ı yanına alan Fikret, tekrar şeytan çıkarma ve kovma işlerine girer. Bir emlakçıyla anlaşıp evini ucuza sattırdığı mülk sahiplerinden komisyon alır. Ufak tefek kazançlar elde ederek geçimini sağlayan Fikret, zengin bir ailenin daveti üzerine büyük bir villaya şeytan kovmaya gider. Bu villada karşısında rakipler bulan Fikret hem para ödülünün hem de aşkın peşine düşecektir.

BEYAZ TV

19:30 Yanlış Hedef

Yetenekli bir okçu olan Kate, ailesiyle birlikte tatildeyken bir grup paralı asker tarafından acımasız bir haneye tecavüz sırasında pusuya düşürülür.

21:15 Şeytanın Günü

Bazı insanlar 2000 yılında kıyametin kopacağına inanmaktadır... Yıl 28 Aralık 1999, eşini ve çocuğunu kaybetmiş olan eski bir polis, sıkıcı geçen işine ve hayatına devam ederken ona lanet hakkında bir şeyler söyleyen esrarengiz biriyle karşılaşır, sonrasında doğaüstü olaylar gerçekleşmeye başlar ve kendini kedi fare oyununun içinde bulur.

Muhabir: Gökçe Acar