Televizyon izleyicileri 5 Ağustos 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var5 Ağustos 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Bugün Hangi Filmle Var

NOW TV

*20:00 - Recep İvedik (Yerli Sinema)

Recep İvedik sokakta bulduğu bir cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep sonunda Antalya'ya varır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey'e teslim eder. Muhsin Bey ona para ile otelinde kalmasını teklif eder. Recep bunu kabul etmez ve tam giderken, çocukluk aşkı Sibel'i görür ona kendini beğendirmeye çalışır. Ancak Sibel, onu tanımaz. Bunun üzerine Recep otelde kalmayı kabul eder. Recep otelde Sibel'e yaranmaya çalşırken birbirinden komik olaylar yaşar.

STAR TV

*20:00 -Mısır Tanrıları (Yabancı Sinema)

Karanlığın acımazsız tanrısı Set, Mısır tahtını devralır. Barışçıl ve varlıklı olan imparatorluğu yıkar, kargaşa ve çatışmaların içine düşürür. Birkaç cesur isyancı Set'e karşı mücadele eder. Sevgilisi tanrı tarafından tutsak edilen genç bir hırsız, Set'i tahtan indirmek ve yenmek için güçlü tanrı Horus'tan yardım ister.

Ayazın Sonu Güneş 43. bölüm yayınlandı! Ayazın Sonu Güneş 43. bölüm yayınlandı!

ATV 

*20.00 - Belalı Tanık 2 (Yabancı Sinema)

Michael Bryce uluslararası silah tüccarı Takashi Kurosawa'nın özel korumasıdır. Bryce'ın keyfi yerinde, lüks hayatın tüm nimetlerinden faydalanmaktadır. Ancak Kurosawa bir tetikçi tarafından vurulur. Onu korumayı başaramayan Bryce soğukkanlılığını kaybeder. İki yıl sonra kariyeri diplerdedir. Birkaç uyuşturucu bağımlısı yöneticiyi korumak dışında başarı yakalayamamıştır. Terapisti artık soğukkanlı olmayan ve işini bu yüzden yapamayan Bryce'a dinlenmesi gerektiğini söyler ve bir süre uzak kalmaya karar verir. Fakat bu kısmi emeklilik fikri eski sevgilisi Ajan Roussel'ın yardım isteğiyle askıya alınır. Acımasız diktatör Vladislav Dukhovic aleyhinde tanıklık yapmayı kabul eden Darius Kincaid'i Lahey'e götürmek için yola çıkar. Yolları yeniden kesişen Bryce, Kurosawa'yı öldürerek kariyerinin sonunu getiren tetikçinin Darius olduğunu öğrenir.

*22:40 - Non-Stop (Yabancı Sinema)

Liam Neeson, her 20 dakikada bir uçaktaki birisini öldürmekle tehdit eden esrarengiz bir suçluyu yakalamaya çalışan hava polisi Bill Marks'ı canlandırıyor. Hiçbir şeyin göründüğü gibi olmadığı, herkesin potansiyel suçlu kabul edildiği bu durum Bill Marks'ı baş etmesi güç bir macera ve gerilimin içine sürüklüyor. Yerden 12.000 metre yükseklikte geçen bu zamanla yarış filminde Bill, eğer hesabına 150 milyon dolar yatırılmazsa yolcuları öldürmek için fazla beklemeyeceğini söyleyen şüpheliyi bulmaya çalışır. Ancak yapacaklarını bir tek kendisine mesaj olarak göndermesi Bill'in durumunu daha da zorlaştırmıştır. Çünkü panik olan yolcular uçakta yaşanan terörün sorumlusu olarak Bill'den şüphelenmeye başlamıştır.

SHOW TV 

*23.45 - Sıcak Koltuk (Yabancı Sinema)

Eskiden bilgisayar hackeri olan Orlando Friar bu hayatı geride bıraktığını düşündüğü bir dönemde koltuğunun altında bulduğu bomba ile sarsılır. Banka kurumlarının üst düzey sistemlerine girip çevrimiçi dijital fonları çalması istenir aksi halde hem bomba patlayacak hem de kızı kaçırılacaktır.

TRT 1 

*20.00 - Kaçak (Yabanı Sinema)

Ünlü cerrah Dr. Richard Kimble, haksız yere karısını öldürmekle suçlanarak hapse atılır. Cezaevine nakli sırasında bir mahkumun kaçma girişimi, büyük bir kaza ile sonuçlanır. Bu fırsatı değerlendiren Kimble, karısının gerçek katilini bulmak için kaçar. Peşinde hapishane kaçkınlarını kovalayan Marshal ekibi ve liderleri Sam Gerard ile Kimble, ipuçlarını izleyerek gerçek katili ortaya çıkarmayı dener...

Muhabir: Eren Güvendik