Televizyon izleyicileri 7 Ağustos 2024 TV yayın akışı ile ilgili araştırma yapmaya başladı. Bugün kanallarda hangi filmler var sorusuna cevap aranıyor. Akşam kuşağında gişe rekorları kıran filmler izleyicilerin karşısına çıkıyor. Peki, Bugün hangi filmler var? TV'de bu akşam ne var7 Ağustos 2024 TV yayın akışı!

vizyondaki filmler

BUGÜN TELEVİZYONDA HANGİ FİLMLER VAR?

Filmler Bu Akiam

NOW TV 

*20:00 - Ah Be Birader (Yerli Sinema)

Orhan oldukça atılgan ve korkusuz bir adamdır. Piyasa da hiçbir zaman parasını bırakmayan yer altı dünyasının sevdiği saydığı bir adamdır. Çevresine topladığı adamları ile tefecilik yapmaktadır. Orhan'ın hayatında kadınların biri gelir biri gider. Beyaz yakalı düz bir hayatı kendine seçen Ali, oldukça çekingen bir adamdır ve evlenmek istediği kadına bir gün yüzük alırken bir soygunun ortasında kalır. Başına türlü belalar gelince de yeraltı dünyasında tefecilik yapan abisine sığınır.

*22:15 - Maskeli Beşler İntikam Peşinde (Yerli Sinema)

Tezcan, Bahattin, Murat, Zeki ve Kamil yetimhanede yaşayan beş yakın arkadaştır. Hiçbir aile tarafından evlat edinilmeyen bu haylaz beşli ileride farklı alanlarda uzmanlaşmış ama başları hiç dertten kurtulmayan 5 azılı sabıkalı olacaktır. Son zamanların en belalı çetesi olma niyetleri, becerisizlikleri ve türlü terslikler yüzünden bir komediye dönüşür. Hapise atılırlar. Genel aftan yararlanıp tahliye olan beş kafadar bir daha suç işlemeye tövbe ederler, taa ki onlara çok iyi davranan gardiyan Salih’in amansız derdini öğrenene kadar. Salih’in çocuğu amansız bir hastalığa yakalanınca tedavi için gereken parayı bulmak bu maskeli soygunculara düşer.

STAR TV 

*20:00 - Hababam Sınıfı Güle Güle (Yerli Sinema)

Doğulu bir aileden gelen edebiyat hocası Mehmet Bülbül'ün tayini Özel Çamlıca Lisesi'ne çıkar. Öğrenciler ilk başta yeni gelen hocalarına yukarıdan bakarlar. Mehmet Hoca, ilk başta bu duruma aldırış etmese de daha sonra ailesinin küçük görülmesine dayanamaz. Bu arada Hafize Ananın kızı Ayşegül de okulda okumaktadır. Ancak fakirliğinden utanan Ayşegül, annesinden köşe bucak kaçmaktadır. Mehmet Hoca, diğer öğrencileriyle olduğu gibi Ayşegül ile de da yakından ilgilenir ve onun sorunlarını çözmesine yardımcı olur. Mehmet Bülbül'ün tayini de başka bir okula çıkar.

*22.00- Çınar Ağacı (Yerli Sinema)

Adviye Hanım, dışarıdan bakıldığında her ne kadar çocuklarına hayatı dar eden huysuz bir ihtiyar gibi gözükse de, torunu Barış'ın biricik “anneannesi”dir. Barış, emekli öğretmen olan anneannesinin geleneksel “Çınar Ağacı” buluşmalarını iple çekse de, ailenin diğer fertleri için aynı şey pek söylenemez.

ATV

*14.00 - Of'lu Hoca Trakya'da (Yerli Sinema)

Oflu Hoca, başkanlığını yaptığı Doğanspor futbol kulübüne, genç yetenek Hayati’yi transfer etmek için Lüleburgaz yollarına düşmüştür. Ancak Oflu Hoca’yı olmadık sürprizler beklemektedir Trakya’da... Lüleburgaz’a adım attığı gün, ilçedeki hapishaneden, Oflu Hoca’nın Lüleburgaz günlerini kabusa çevirecek, yüzde yüz Trakyalı bir adam tahliye olur: Haspi... Haspi, görünüş itibariyle Oflu Hoca’nın ikizi gibidir. Gelgelelim karakter olarak hiçbir ortak noktaları yoktur. Bu fiziksel benzerlik, her iki adamın da başına macera ve kahkaha yüklü belalar açacaktır.

*20.00 -Hamburg-İstanbul Hattı (Yabancı Sinema)

Alman bir polis olan Nick'in kızı Lenny, annesinin ölümünün intikamını almak için İstanbul'a kaçar. Fakat İstanbul'dayken Süleyman Şeker tarafından Rus mafyasına satılır. Nick, kızının ortadan kaybolduğunu görünce onu kurtarmak için İstanbul'a gider ve Süleyman Şeker'i araştırır. Kızı Lenny'nin Rus mafyasının eline düştüğünü öğrenen Nick, ortağı Yalçın ile beraber kızını kurtarmak için Rusya'ya gider.

*22:40 - Tuzak (Yabancı Sinema)

Kendini uçurumun dibinde kaza yapıp arabada sıkışıp kalmış ve feci şekilde yaralanmış olarak bulan bir adam, bir yandan kurtulmaya, bir yandan da hafızasını geri kazanmaya çalışır. Ancak bu sapa ve ıssız yerde sağ kalmak için temel içgüdülerini kullanmak zorundadır. Bu durum genç adamın eski yaşantısına dair can sıkıcı ipuçlarını gözler önüne sermeye başlar.

SHOW TV 

*23.45 - Mucize Aşk (Yerli Sinema)

Doğu'nun bir dağ köyünde yaşayan engelli bir genç olan Aziz ile görücü usulü evlenen Mızgin'in yaşama tutunma hikayesi... Köylerinde yaşadıkları sorunlardan yorulan çift batıda bir kasabaya yerleşir. Gittikleri kasabada hayat bu ikili için hiç de kolay olmayacaktır. Kötülerin ve önyargılı insanların her yerde var olduğu dünyamızda Aziz ve Mızgin kendi başlarına ayakta kalmayı, hayata tutunmayı, çabalamayı ve çalışmayı öğreneceklerdir. Aziz deliler gibi aşık olduğu karısı Mızgin için kusurlarından ve engellerinden kurtulmak için büyük bir azimle mücadeleye başlar. Ve Aziz çok sevdiği dünyalar güzeli eşi için Mahir öğretmen ve sinemacı Bahattin yardımı ile mucizeleri bir bir gerçekleştirir.

TRT 1

*20.00 - Aşk Tarifi (Yabanı Sinema)

MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam! MasterChef Türkiye 16 Eylül bu akşam!

Bombay'da yaşayan Hassan Haji, dedesinin işlettiği restoran sayesinde mutfakla çocuk yaşta tanışmış, bu ilgisini yeteneğiyle pekiştirmiştir. Şimdilerde genç bir adam olan Hassan, dedesinden kalan restoranı başarıyla işletirken beklenmedik bir olayla ailesiyle birlikte Fransa'nın bir kasabasına yerleşmek zorunda kalır. Böylece yeni restoranı burda açar ve kısa süre içinde bölge halkından yoğun ilgi görür.

Muhabir: Eren Güvendik