Hava Durumu

Bugün yurtta hava nasıl olacak? 14 Ağustos hava durumu!

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 14 Ağustos hava durumu tahminini paylaştı. Peki, Bugün yurtta hava nasıl olacak? İşte, Ankara, İstanbul, İzmir ve diğer illerinin hava durumu listesi!

Abone Ol

Meteoroloji Genel Müdürlüğü olarak yapılan değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinde yağış beklenmiyor. Kuzeydoğu kesimlerin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI: Önemli bir değişiklik beklenmiyor. Batı ve kıyı kesimlerde mevsim normalleri üzerinde, diğer yerlerde mevsim normalleri civarında seyretmesi bekleniyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, yarın (Çarşamba) öğle saatlerinde Akdeniz kıyıları ile Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi bekleniyor.

KUVVETLİ RÜZGAR UYARISI: Rüzgarın, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuzey yönlerden kuvvetli (40-60 km/saat) olarak esmesi beklendiğinden, yaşanabilecek olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara:

Az bulutlu ve açık 35

İstanbul:

Az bulutlu ve açık 33

İzmir:

Az bulutlu ve açık 35

Adana:

Az bulutlu ve açık 37

Antalya:

Az bulutlu ve açık 38

Samsun:

Parçalı ve az bulutlu 31

Trabzon:

Parçalı ve az bulutlu 30

Erzurum:

Parçalı ve az bulutlu 29

Diyarbakır:

Az bulutlu ve açık 40