Tartışmanın fitili, CHP delegeleri hakkında yapılan bir yorum üzerine ateşlendi. Programın konuğu olan Şaban Sevinç'in, "CHP delegesi satın almak, kredi kartı ile saat almaya benzemez" şeklindeki sözleri, Aydın'ın tepkisine yol açtı.

Buket 11

Tartışma sırasında Şaban Sevinç'in sözleri üzerine gerilimin arttığı ve Buket Aydın'ın programı terk ettiği belirtildi. Özellikle sosyal medyada geniş yankı uyandıran bu olay, izleyiciler arasında da tartışma konusu oldu. Buket Aydın'ın geçmişteki deneyimlerine dayanarak, benzer konularda hassasiyet gösterdiği ve bu tür yorumlara karşı duyarlı olduğu biliniyordu.

Buket Aydın (3)

Gelinim Mutfakta 18 Eylül birincisi kim oldu? Gelinim Mutfakta 18 Eylül birincisi kim oldu?

Geçmişte Okan Bayülgen'in programında dile getirdiği "Patron bana kredi kartını veriyordu" şeklindeki açıklamasıyla bilinen Buket Aydın canlı yayını terk etti. Şaban Sevinç'in özür diledi ve şu ifadeleri kullandı.

Şaban Sevinç: "Yanlış anlaşıldıysam özür dilerim. Hele bir kadına karşı."

Şaban Sevinç

Şaban Sevinç'in programdaki sözleri ve Buket Aydın'ın tepkisi, izleyiciler arasında geniş bir tartışma başlattı ve sosyal medyada da gündem oldu. Konuyla ilgili detaylar ve gelişmeler TV100 kanalının yayın akışında ve sosyal medya hesaplarında takip edilebilecek.

Kaynak: Çağlar Bülent SANSAR