Kim kimdir?

Buket Sena Özdemir'in ölen arkadaşı kim?

Youtuber Buket Sena Özdemir'in hayatı merak ediliyor. Peki, Buket Sena Özdemir kimdir? Buket Sena Özdemir kaç yaşında, nereli? Buket Sena Özdemir'in ölen arkadaşı kim?

Abone Ol

Youtuber Buket Sena Özdemir merak edilen isimler arasında. Peki, Buket Sena Özdemir kimdir? Buket Sena Özdemir kaç yaşında, nereli? Buket Sena Özdemir'in sevgilisi kimdir? Buket Sena Özdemir'in ölen arkadaşı kimdir? İşte detaylar...

BUKET SENA ÖZDEMİR KİMDİR?

Buket Sena Özdemir, 17 Ağustos 2001 tarihinde İstanbul'da doğdu. Aslen Erzincanlı olan Buket, Ataşehir Sevinç Koleji'nde lise eğitimini tamamlamıştır. Ardından Kadir Has Üniversitesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü'nde eğitim görmeye başlamıştır. Buket Sena Özdemir instagram hesabı: @buketsenaa

BUKET SENA ÖZDEMİR'İN ÖLEN ARKADAŞI KİMDİR?

Youtuber Buket Sena Özdemir, yakın bir arkadaşının ölümünün ardından tatile çıkması nedeniyle sosyal medyada eleştirilere maruz kaldı.

 Buket Sena Özdemir, instagram hesabından yaptığı paylaşımda, '' İlk defa kırgınım sosyal medyada. 3 dakikalık videodan alınan bir ekran görüntüsü ile bir insanı yargılamak çok kolay anlıyorum ama hassas bir dönemde böylesine vurmak keşke biraz daha zor olsa. Arkadaşımın cenazesine gittim. Bunu göstermek için story mi atmam mı gerekiyordu? bunu kime neden kanıtlamam gerekiyor?

Art arda kayıplar yaşadığım bir dönemde uzaklaştım yaşadığım yerden. Haberi aldığım gün gidecektim normalde, iptal ettik doğal olarak. Cenazeden sonraki gün ise uzaklaşmak istedim. bunun hesabını kime neden vereceğimi hala anlamış değilim. Uzakta terapime girdim. arkadaşımın adına orman yaptırabilmek için adım attım. Benim acı ile baş etme yöntemim bu. Harekete geçmek. Bir şeyler yapmak. Boş durmamak.

Herkesi ve her şeyi değiştiremeyeceğimin farkındayım ama lütfen insanları kırmaktan biraz bile olsa korkun. Kimsenin içinde yaşadığı acıyı, gördüğü rüyaları, sorguladığı şeyleri yaşamadan bilemezsiniz. Yaşadığınızda da çok geç olur ” ifadelerini kullandı.