Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovıc kimdir? Fenerbahçe Beko'nun yeni transferi Boban Marjanovıc kimdir?

Burak Taşdelen, 35 yaşında, Çorlu’da yaşayan ve Keşanlı olan bir vatandaştır. Bugün akşam saatlerinde, eşi Sema Taşdelen, oğulları Umay’ı parka gönderdikten sonra eve döndüğünde, Burak Taşdelen’i hareketsiz bir şekilde yatarken buldu. Hemen sağlık ekiplerine haber verilmesinin ardından, olay yerine gelen polis ve sağlık ekipleri, Burak Taşdelen’in hayatını kaybettiğini tespit etti.

Burak Taşdelen’in cenazesi, kesin ölüm sebebinin belirlenmesi amacıyla Tekirdağ Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Cenazesi, Saray Avluları Camii’nde kılınacak ikindi namazının ardından Asri Mezarlık’ta toprağa verilecek.

Burak Taşdelen, Astsubay Yılmaz Taşdelen ve öğretmen Neşe Taşdelen’in oğludur. Ayrıca, bilgisayar mühendisi Ece Taşdelen’in ağabeyi, Sema Taşdelen’in eşi ve Umay Taşdelen’in babasıdır. MHP eski İlçe Başkanı Hüseyin Zümbül’ün damadı olarak tanınan Taşdelen’in vefatı, ailesi ve sevenleri tarafından derin bir üzüntü ile karşılanmıştır.

Olayla ilgili detayların ve kesin ölüm nedeninin araştırılması sürüyor. Aile, dostlar ve topluluk üyeleri, Burak Taşdelen’in cenaze töreninde bir araya gelecek ve son görevlerini yerine getireceklerdir.

Kaynak: Haber Merkezi