Burak Yörük'ün yeni dizisi Taş Kağıt Makas'la izleyicilerile buluştu. Bu gelişme sonrası Burak Yörük ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Burak Yörük kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli? Burak Yörük ne mezunu? Burak Yörük hangi dizilerde rol aldı? Burak Yörük'ün sevgilisi kimdir'' soruları aratılıyor. Peki, Burak Yörük kimdir? Burak Yörük kaç yaşında, nereli? Burak Yörük ne mezunu? Burak Yörük hangi dizilerde rol aldı? Burak Yörük'ün sevgilisi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Burak Yörük Taş Kağıt Makas

BURAK YÖRÜK KİMDİR?

Burak Yörük, 26 Mayıs 1995 tarihinde İstanbul’da doğdu. Beykent Üniversitesi Tiyatro Bölümünde eğitim gören Yörük, oyunculuk kariyerine 2002 yılında 6 yaşındayken başladı.

Burak Yörük Kimdir

Spor yazarı Ahmet Çakır kimdir? Spor yazarı Ahmet Çakır kimdir?

"Sırlar Dünyası", “Biz Boşanıyoruz”, "Şeytan", “20 Dakika”, “Ben Onu Çok Sevdim” ve "Dayan Yüreğim" dizilerinde; "Perde" ve "Dede Korkut - Salur Kazan" filmlerinde yer alan Burak Yörük kariyerinde yükselişini “4N1K” filminde ve "4N1K İlk Aşk" dizisinde canlandırdığı Barış Ozansoy karakteri ile yaşamıştır. "4N1K 2" filminde ve "4N1K Yeni Başlangıçlar" dizisinde de Barış'ı canlandırdıktan sonra "Baraj", "Aşk Mantık İntikam" ve "Seversin" dizilerinde yer almıştır.

Burak Yörük Sevgilisi

BURAK YÖRÜK'ÜN SEVGİLİSİ KİMDİR?

Burak Yörük'ün sevgilisi hakkında bir bilgi bulunmuyor.

Kaynak: Haber Merkezi