Aşk hayatı her burca göre farkılık göstermektedir. Burçların eş seçerken farklı kriterleri vardır. Peki, Burçlar nasıl eş ister? İşte detaylar...

koç

KOÇ:

Oldukça maceracı ve heyecanlı bir kişiliğe sahipsiniz. Yavaşlamaya da çok niyetiniz olmadığı için size ayak uydurabilecek bir partnere ihtiyacınız var. Kendine güvenen ve risk almaya hazır biri sizinle benzer enerji seviyesine sahip olacaktır. Ayrıca, sizin ilişkideki özgür tavrınızı kısıtlamayacak birine ihtiyacınız var.

boğa

BOĞA:

Partnerinize oldukça sadıksınız. Size kendini tamamen adayacak ve sadık olacak birine ihtiyacınız var. Yoğun rutininiz ve sosyal yaşamınızdan dolayı, partnerinizi güvenebileceği ve sırtınızı yaslayabileceğiniz biri olmalı. Öte yandan ilgiye olan düşkünlüğünüz nedeniyle sizi özel hissettirecek biri sizi mutlu edecektir.

ikizler

İKİZLER:

Girdiğiniz ortamlara kolayca uyum sağlıyor ve insanlarla derin sohbetler kurabiliyorsunuz. Özel hayatınızda oldukça seçici de olsanız birinin sizi seçmiş olması sizi mutlu hissettiriyor. Bu kişi sizi güldürmeli, değerli hissettirmeli ve her anlamda etkilemeli. İlişkiniz sıkıcı ve monoton olmaması için kendinizden farklı kişilere karşı çekim hissedebilirsiniz.

yengeç

6 Eylül 2024 burç yorumları! 6 Eylül hangi burç? 6 Eylül 2024 burç yorumları! 6 Eylül hangi burç?

YENGEÇ:

Kocaman bir kalbiniz var ve karşınızdakine çok değer veriyorsunuz ama buna karşı taraftan görmediğinizde hayal kırıklığına uğruyorsunuz. Sizi tüm kalbiyle seven, ilgisini hissettiren birine ihtiyacınız var. İdeal partneriniz nazik ve anlayışlı olmalı.

aslan

ASLAN:

İlgi odağı olmaya bayılıyorsunuz ve çok yüksek bir özgüveniniz var. Karşınızdaki kişinin size hissettiği duyguya çok önem veriyorsunuz. Sizin gibi kendine güvenen insanları oldukça çekici buluyorsunuz. Cesur, kararlı ve risk almaktan korkmayan biriyle birlikte olmalısınız.

başak

BAŞAK:

Sistemli ve mantıklı olmak hayatınızın temelinde yatıyor bu da sizi potansiyel partnerleriniz için ilgi çekici kılıyor. Ruh eşiniz, derin düşüncelere ve ilginç fikirlere sahip olan biri olmalı. Aynı zamanda hırslı ve en az sizin kadar sadık olmalı.

terazi

TERAZİ:

Birlikte olacağınız kişi konusunda çok seçicisiniz ve herkes için sıradan olan standartlar sizi tatmin etmeyecektir. Çekici, zeki, özgüvenli biri muhtemelen sizin ruh eşiniz olacaktır. Fiziksel görünümüne de önem verdiğinizi düşünürsek partneriniz estetik anlayışı da gelişmiş olmalı.

akrep

AKREP:

Kişiliğiniz gereği sizi heyecanlandıracak ve ayaklarınızı yerden kesecek birine ihtiyacınız var. Derinliği ve hayal gücü sınırsız olan biri sizi tatmin edebilir. Bilinmeyene karşı çekim hissediyor ve ince espri anlayışına sahip kişilere karşı koyamıyorsunuz.

yay

YAY:

Özgürlüğünüze çok değer verdiğiniz için sizi kısıtlayacak birini istemiyorsunuz. Sizi güldüren ve yen, şeyler denemekten korkmayan biriyle birlikte olun. Ruh eşiniz size ilham vermeli, hayalleriniz desteklemeli.

Oğlak Burcu

OĞLAK:

Oğlak burcu iş hayatında tepeleri zirvelerken, evde onun huzurunu sağlayacak, yoğun iş temposuna ayak uyduracak bir eş arar. Bu eş öyle biri olmalıdır ki bilgi, eğitim, kültür anlamında da yanında sosyal kültürel anlamda denk olmalıdır. Oğlak burçları evliliği de bazen iş hayatı gibi görebilir. Eşine aldığı hediyeler, edindikleri mal ve mülk onlar için önemlidir. Evliliğin içerisinde Oğlak burcu size ne kadar yatırım yaparsa o kadar kendini mutlu hissedecektir. Çünkü mentaliteleri bellidir.

kova

KOVA:

Devamlı ruh eşinizi arıyor ve mükemmel partneri bulana kadar durmak istemiyorsunuz. İdeal ruh eşiniz, zeki, kendinden emin, her konuda rahatça konuşabilen ama en önemlisi de sadık ve güvenilir olmalı.

balık

BALIK:

Devamlı ruh eşinizi arıyor ve mükemmel partneri bulana kadar durmak istemiyorsunuz. İdeal ruh eşiniz, zeki, kendinden emin, her konuda rahatça konuşabilen ama en önemlisi de sadık ve güvenilir olmalı.

Kaynak: Haber Merkezi