Oyuncu Burcu Altın'ın eşi Efe Deprem hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Burcu Altın'ın hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Burcu Altın kimdir? Burcu Altın kaç yaşında, nereli? Burcu Altın ne mezunu? Burcu Altın hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Burcu Altın'ın ilk eşi Doğan Akdoğan kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Burcu Altın kimdir? Burcu Altın kaç yaşında, nereli? Burcu Altın ne mezunu? Burcu Altın hangi dizilerde ve filmlerde rol aldı? Burcu Altın'ın ilk eşi Doğan Akdoğan kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Doğan Akdoğan Burcu Altın 2

Peter Crouch kimdir? Peter Crouch kimdir?

BURCU ALTIN KİMDİR?

Burcu Altın 13 Eylül 1984 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesinde Sahne ve Görüntü Sanatları Oyunculuk Bölümü okudu. 2007 yılında Minnoş filminde yer aldı. 2008 yılında Hakan'la Geziyorum programında sunuculuk yaptı. Ritmini Arayan Kalpler ve Arka Sokaklar gibi dizilerde konuk oyuncu oldu.

 2010 yılında Rina filminde Gökçe karakteri ile başrollerde yer aldı. Hamdi Alkan'ın yönetmenliğini yaptığı, Öğretmen Kemal dizisinde yer aldı.

 Beni Böyle Sev dizisinde Reyhan karakterini canlandırdı. Çat Kapı adlı programda sunuculuk yaptı. Star TV'de yayınlanan Eğlendirme Dairesi programında oyunculuk yaptı. 2016 yılında atv'de yayınlanan Kaçın Kurası adlı dizide yer aldı.

Doğan Akdoğan Burcu Altın

BURCU ALTIN'IN İLK EŞİ DOĞAN AKDOĞAN KİMDİR?

Doğan Akdoğan, 3 Mayıs 1987 tarihinde Çankırı'da doğdu Tiyatroya ilk adımı Fenerbahçe Lisesi'nde okurken Lise Tiyatro Topluluğu'nda attı. Liseden mezun olduktan sonra Kocaeli Üniversitesi İktisat Bölümü'ne girdi ama 3.sınıfta ayrıldı ve Pera Güzel Sanatlar Akademisi Tiyatro Bölümü'nü kazandı ve bu okuldan mezun oldu.

Doğan Akdoğan Burcu Altın 1

Kaynak: Haber Merkezi