Büyük Gözler filmi 2015 yılında çıkan biyografik/dram türünde bir filmdir. Büyük Gözler filminin yönetmenliğini Kenneth Branagh yaparken, senaristliğini Michael Green üstlenmiştir. Peki, Büyük Gözler filminin konusu ne? Büyük Gözler filminin oyuncuları kim? Büyük Gözler filmi gerçek mi? Büyük Gözler filmi hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

Gastronomi Festivali'nde ‘Bursa süt helvası' rekor denemesi Gastronomi Festivali'nde ‘Bursa süt helvası' rekor denemesi

Büyük Gözler Filmi Konusu

BÜYÜK GÖZLER FİLMİNİN KONUSU NE?

Amerikalı ressam Margaret Keane, 1950'li yıllarda çizdiği kendine has iri gözlü çocuk tablolarıyla tanınmaktadır. Karısının göze çarpan yeteneğini ve ortaya koymuş olduğu orijinal eserleri satış stratejisi adına sahiplenen Walter Keane, para ve şöhreti yakaladıktan sonra eşi Margaret'ı gölgede bırakır. Yaptığı tabloların birisini bile sahiplenemeyen Margaret, kocasının baskına karşı çetin bir savaş verecektir.

Büyük Gözler Filminin Oyuncuları

BÜYÜK GÖZLER FİLMİNİN OYUNCULARI KİM?

Amy Adams-Rolü : Margaret Keane

Christoph Waltz-Rolü : Walter Keane

Danny Huston-Rolü : Dick Nolan

Krysten Ritter-Rolü : DeeAnn

Jason Schwartzman-Rolü : Ruben

Terence Stamp-Rolü : John Canaday

Jon Polito-Rolü : Enrico Banducci

James Saito-Rolü : Judge

Büyük Gözler Filmi

BÜYÜK GÖZLER FİLMİ GERÇEK Mİ?

1950’li yıllarda çizdiği kendine has iri gözlü çocuk tablolarıyla tanınan Amerikalı ressam Margaret Keane’in, eşi Walter Keane ile yaşadığı güç mücadelesini beyazperdeye taşıyan film, Keane çiftinin aralarındaki iktidar gerginliğini konu alan biyografik bir uyarlama. Karısının göze çarpan yeteneğini ve ortaya koymuş olduğu orijinal eserleri satış stratejisi adına sahiplenen Walter Keane, para ve şöhreti yakaladıktan sonra eşi Margaret'ı gölgede bırakır. Yaptığı tabloların birisi için bile "Benim tablom!" diyemeyen Margaret, kocasının baskına karşı çetin bir savaş verecektir. 

Büyük Gözler Film Konusu

BÜYÜK GÖZLER FİLMİ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Büyük Gözler filmi 6 Eylül Cuma günü saat 23:30'da TRT 1'de yayınlanacak.

Kaynak: Haber Merkezi