Koç Holding'in kuruluş ve büyüme sürecinde rol üstlenen, iş insanı İnan Kıraç'ın ağabeyi Can Kıraç, 97 yaşında yaşamını yitirdi. Peki, Can Kıraç kimdir? Can Kıraç kaç yaşında, nereli? Can Kıraç'ın eşi kimdir? Can Kıraç'ın serveti ne kadar? Can Kıraç öldü mü? Can Kıraç neden öldü? İşte tüm merak edilenler...

Cemre Ebüzziya kimdir? Cemre Ebüzziya kimdir?

Can Kıraç

CAN KIRAÇ KİMDİR?

Can Kıraç, 22 Mayıs 1927'de Ankara'da doğmuş iş insanı, yönetici ve mühendistir. Koç Holding'in kuruluşunda ve büyümesinde rol almış, idare ve yönetiminde yer almış, otomotiv grubunun başkanlığını yürütmüştür. Can Kıraç, Türkiye'nin ilk ziraat mühendislerinden Ali Numan Kıraç ile Semiha Kıraç'ın çocuğudur. Can Kıraç, 26 Haziran 2024'te tedavi gördüğü İstanbul Amerikan Hastanesinde 97 yaşında hayatını kaybetti.

Can Kıraç Kimdir

CAN KIRAÇ'IN EŞİ KİMDİR?

Can Kıraç'ın eşi İnci Atav Kıraç'tır. Can Kıraç, İzmir'de tanıştığı İnci Atav Kıraç ile 1954 yılında evlenmiştir ve bu evlilikten Aslı ile Ali Numan adında iki çocuğu olmuştur. İnci Atav Kıraç, 11 Ağustos 2019 tarihinde, 2003 yılında tanısı konulan Alzheimer hastalığından hayatını kaybetmiştir.

Kaynak: Haber Merkezi