Keçiören’de Meme Kanseri Farkındalık Semineri Keçiören’de Meme Kanseri Farkındalık Semineri

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonuna hızlı bir başlangıç yaparak 6 ayda 122 sokakta kapsamlı asfalt çalışmaları gerçekleştirdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların taleplerini dikkate alarak 25 bin ton asfalt kullanarak önemli bir yenileme sürecine imza attı. Bu süreçte, ilçenin çeşitli noktalarında kaldırım çalışmalarına da yer verildi.

2024 10 22 Fen İşleri Tam Kaplama Asfalt Paris Caddesi (7)

Çankaya Asfalt'ta Hız Kesmiyor

Çankaya Belediyesi, asfalt sezonu çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 6 ayda 25 bin ton asfalt kullanarak 122 sokakta tam kaplama çalışması gerçekleştirdi. Ayrıca, 150 noktada kaldırım yenileme çalışmaları da yapıldı.

2024 10 22 Fen İşleri Tam Kaplama Asfalt Paris Caddesi (10)

Kendi Asfaltını Kendisi Üretiyor

Çankaya Belediyesi, Yakubabdal Mahallesi'nde bulunan kendi asfalt üretim tesisinde, ihtiyaç duyduğu asfaltı kendisi üreterek maliyetleri düşürüyor. Bu yöntem, belediyenin altyapı çalışmalarında daha etkin ve sürdürülebilir bir yaklaşım sergilemesine yardımcı oluyor.

2024 10 22 Fen İşleri Tam Kaplama Asfalt Paris Caddesi (20)

Vatandaş Taleplerine Yanıt

Asfalt sezonunun başlamasından bu yana, tam kaplama, onarım ve yama çalışmaları hız kesmeden sürdürülüyor. Çankaya Belediyesi, vatandaşların taleplerine uygun olarak asfalt yenileme çalışmalarını gerçekleştirmeye devam ediyor.

2024 10 22 Fen İşleri Tam Kaplama Asfalt Paris Caddesi (4)

Paris Caddesi’ndeki Çalışmalar

Çankaya, Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak, 4 bine yakın sokakta asfalt sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarına hızla devam ediyor. Son olarak, vatandaşların yoğun olarak kullandığı Paris Caddesi’nde yapılan düzenlemeler, ulaşım konforunu artırmayı hedefliyor.

Çankaya Belediyesi’nin bu çalışmaları, ilçenin altyapısını güçlendirmekle kalmayıp, vatandaşların yaşam kalitesini de artırmayı amaçlıyor. Gelecek dönemlerde bu tür çalışmaların artarak devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi