Yoğun başvuruların ardından gerçekleştirilen çekiliş sonucunda belirlenen işçiler, ÇAYKUR'un çay fabrikalarında göreve başlamaya hak kazandı.

Çaykur (2)

14 Mayıs 2024 Salı günü Rize Gençlik ve Spor Salonu'nda gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında, asil ve yedek isim listeleri ÇAYKUR'un resmi internet sitesi üzerinden yayımlandı. Bu kapsamda 930 beden işçisi, 70 çay eksperi, 55 engelli geçici işçi ve 17 eski hükümlü geçici işçi olmak üzere toplam bin 72 işçi göreve başlamak için hazırlıklara başlayacak.

Çaykur (3)

ÇAYKUR'un mevsimlik işçi alımında adayların başvuruları incelenerek belirlenen kriterlere uygun olanlar, kura çekimine katıldı. Türk vatandaşı olma, 18 yaşını tamamlama ve belirli suçlardan mahkum olmama gibi şartları taşıyan adaylar arasından yapılan çekilişle belirlenen işçiler, önümüzdeki günlerde görevlerine başlayacak.

Çaykur (1)

Dalaman’da bal üreticilerine destek Dalaman’da bal üreticilerine destek

İŞKUR'un Rize Genel Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamaya göre, belirlenen işçiler Rize, Trabzon, Artvin ve Giresun illerindeki çay fabrikalarında görevlendirilecek. Bu adım, bölgesel ekonomiye katkı sağlamanın yanı sıra yerel istihdam fırsatlarını da beraberinde getirecek.

ÇAYKUR işçi alımı kura sonuçlarıyla ilgili detaylı bilgilere ulaşmak için tıklayınız.

Kaynak: Haber Merkezi