Gazeteci Celal Başlangıç, Almanya'da tedavi gördüğü hastanede 68 yaşında hayatını kaybetti. Bu gelişme sonrası Celal Başlangıç'ın hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Celal Başlangıç kimdir? Celal Başlangıç kaç yaşında, nereli? Celal Başlangıç'ın hastalığı nedir? Celal Başlangıç neden öldü? Celal Başlangıç'ın eşi kimdir'' sorularını aratıyor. Peki, Celal Başlangıç kimdir? Celal Başlangıç kaç yaşında, nereli? Celal Başlangıç'ın hastalığı nedir? Celal Başlangıç neden öldü? Celal Başlangıç'ın eşi kimdir? İşte tüm merak edilenler...

Celal Başlangıç Neden Öldü

CELAL BAŞLANGIÇ KİMDİR?

Celal Başlangıç, 1956 yılında İstanbul’da doğdu. Başlangıç, Ege Üniversitesi Gazetecilik ve Halkla İlişkiler Yüksek Okulu’ndan mezun olmuştur.

Rezan Epözdemir'den suç duyurusu! Rezan Epözdemir kimdir? Rezan Epözdemir'den suç duyurusu! Rezan Epözdemir kimdir?

Celal Başlangıç, Gazeteciliğe 1975’te Ege Ekspres gazetesinde başladı. 1981-1984 yılları arasında Cumhuriyet gazetesinde Adana Bölge Temsilciliği, İç Politika Servis Şefliği, Yazı İşleri Müdürlüğü görevlerini üstlendi. Evrensel gazetesinin kurucu genel yayın müdürü olan Celal Başlangıç, Radikal’in kurucuları arasında da yer aldı.

Çok sayıda gazetecilik ödülü sahibi olan Başlangıç’ın Kanlı Bilmece, Hayatın Rengi Gökkuşağı, Hayata Söylenmiş Şarkılar, Korku Tapınağı, Trilye’den Yusufeli’ne Adatepe’den Derik’e Hayat Ağacıyla Yaşayanlar isimli kitapları bulunuyor.

Celal Başlangıç Kimdir

CELAL BAŞLANGIÇ'IN EŞİ KİMDİR?

Celal Başlangıç'ın eşi Ayşe Yıldırım'dır. Ayşe Yıldırım gazetecidir.

Celal Başlangıç

CELAL BAŞLANGIÇ NEDEN ÖLDÜ?

Artı TV ve Artı Gerçek’in kurucu yayın yönetmeni Celal Başlangıç bir süredir kanser tedavisi görüyordu. Başlangıç, Almanya'da tedavi gördüğü hastanede 68 yaşında hayatını kaybetti

Kaynak: Haber Merkezi