Bodrum'da tatil yapan Yılmaz Erdoğan oyuncu Cemre Ebüzziya ile görüntülendi. Peki Cemre Ebüzziya kimdir? Cemre Ebüzziya kaç yaşında? işte tüm cevaplar.

Cemre Ebüzzi̇ya (7)

Cemre Ebüzziya kimdir?

İstanbul doğumlu genç oyuncu Cemre Ebüzziya, Türkiye'nin sevilen tiyatro, dizi ve sinema oyuncularından biridir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunu olan Ebüzziya, sahip olduğu yetenek ve enerjisiyle dikkat çekmektedir.

Cemre Ebüzzi̇ya (5)

Cemre Ebüzziya nerelidir?

Cemre Ebüzziya,  İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Kendisi hem İstanbul'un kültürel zenginliklerinden beslenmiş, hem de sanat eğitimini bu şehirde almıştır.

Cemre Ebüzzi̇ya (4)

Cemre Ebüzziya kaç yaşında?

Cemre Ebüzziya, 27 Ekim 1989  tarihindedünyaya gelmiştir

Kenan Yıldız'ın babası Reşat Yıldız kimdir? Kenan Yıldız'ın babası Reşat Yıldız kimdir?

Cemre Ebüzzi̇ya (3)

Cemre Ebüzziya kariyeri?

Cemre Ebüzziya, kariyerine tiyatro ile adım atmış ve çeşitli sahne prodüksiyonlarında gösterdiği performanslarla övgü toplamıştır. Tiyatronun ardından televizyon ve sinema projelerinde de yer alan Ebüzziya, her rolünde özgün bir oyunculuk sergilemektedir.

Cemre Ebüzzi̇ya (1)

Cemre Ebüzziya kazandığı ödüller?

Cemre Ebüzziya, kısa sürede gösterdiği başarılarla sektörde dikkat çekmiş ve pek çok projede önemli roller üstlenmiştir. Tiyatro, televizyon ve sinema alanındaki başarılı performansları, ona sektörün prestijli ödüllerinden birçok tanesini kazandırmıştır.

Cemre Ebüzzi̇ya (2)

Editör: İrem Akbaş