CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan gıda zehirlenmesi sebebiyle hastaneye kaldırıldı. Bu gelişme sonrası Bülent Tezcan'ın hayatı ile ilgili araştırmalar hız kazandı. Yurttaşlar arama motorlarında, '' Bülent Tezcan kimdir? Bülent Tezcan kaç yaşında, nereli? Bülent Tezcan ne mezunu? Bülent Tezcan alevi mi? Bülent Tezcan'ın eşi kimdir? Bülent Tezcan'ın sağlık durumu nasıl? Bülent Tezcan hangi görevlerde bulundu'' sorularını aratıyor. Peki, Bülent Tezcan kimdir? Bülent Tezcan kaç yaşında, nereli? Bülent Tezcan ne mezunu? Bülent Tezcan alevi mi? Bülent Tezcan'ın eşi kimdir? Bülent Tezcan'ın sağlık durumu nasıl? Bülent Tezcan hangi görevlerde bulundu? İşte tüm merak edilenler...

Bülent Tezcan Kimdir

BÜLENT TEZCAN KİMDİR?

Bülent Tezcan, 18 Mayıs 1965 tarihinde Samsun'un Havza ilçesinde doğdu. Tezcan, 1989 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu.

1990 yılından itibaren Aydın'ın Kuşadası ilçesinde serbest avukat olarak çalışmaya başladı. Çok sayıda demokratik kitle örgütünde üye ve yönetici olarak çalıştı. Kuşadası İlçe Başkanlığı ve iki dönem Aydın İl Başkanlığı görevlerini sürdürdü. 

İlk defa 2011 Türkiye genel seçimlerinde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın milletvekili olarak meclise giren Tezcan, 30 Temmuz 2012 tarihinde Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Bu görevi 10 Ağustos 2018 tarihinde sona erdi. 22 Mart 2022 tarihinde Yurt Dışı Örgütlenmeden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı olarak atandı. 1 Haziran 2023 tarihinde yapılan MYK toplantısında genel başkan Kemal Kılıçdaroğlu'na istifasını sundu ve MYK'dan istifa etti.

Nuh Yılmaz Kimdir? Nuh Yılmaz Kimdir?

Haziran 2015, Kasım 2015, 2018 ve 2023 Türkiye genel seçimlerinde CHP Aydın milletvekili olarak meclise girdi. Anayasa Komisyonu üyesidir. Ayrıca Adalet Komisyonu üyeliği de yaptı.

Bülent Tezcan Sağlık Durumu

BÜLENT TEZCAN'IN EŞİ KİMDİR?

Bülent Tezcan'ın eşi Süheyla Demirel Tezcan'dır. Bülent Tezcan 2 çocuk babasıdır.

Bülent Tezcan Alevi Mi

BÜLENT TEZCAN'IN SAĞLIK DURUMU NASIL?

CHP Aydın Milletvekili Süleyman Bülbül, CHP Aydın Milletvekili Bülent Tezcan'ın sağlık durumuna ilişkin açıklama yaptı. Bülbül, "Aydın Milletvekilimiz Bülent Tezcan’ın sağlık duruma ilişkin çıkan haberler doğru değildir. Basit bir gıda zehirlenmesi geçirmiştir. sağlık durumu gayet iyidir. geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi